Ljuvliga fredag är här

Denna vecka har gått segt och jag har vart så trött. Tror det är all pollen och att jag blir extra trött när jag tar min medicin mot eländet. Skönt är det i alla fall att det är fredag!!

Igår klippte vi gräsmattan för första gången i år. Den var riktigt lång ,så det behövdes. Jag gillar verkligen nyklippta gräsmattor. Gården ser så städad ut då på något vis och det tycker jag om :)
Medans samon klippte gräs så städade jag inne i huset. Så nu är golven skurade med Maison Belle floor och luktar apelsin/lavendel/nejlika. Det är härligt att gå barfota på rena golv!
Bilden nedan är lånad från Ellis Corner som säljer Maison Belles underbara produkter och dom har supersnabba leveranser :)

Nu väntar jag bara på att min klocka ska komma från Me and my home. Jag har länge tittat på alla möjliga väggklockor till köket. Har säker kollat på väggklockor i ett år eller längre...men aldrig kommit till skott och köpt någon. Det är så typiskt mig. Så nu bestämde jag mig och fick lova att övertala mig själv. Köp den här NU! Så nu är den beställd och kommer säker på posten inom de närmsta dagarna hoppas jag. Den kommer bli super bra i mitt kök :)
Bild lånad från Me and my home


Vi har en klarblå himmel idag. Ser ut att bli en fin dag! Hoppas att det blir lika fin i helgen för vi har en del saker ute att göra, måla o fixa.

Sköt om er och ha en fin fredag!
Kram
Sussi

Kommentarer

Så fin klocka du har beställt. Här klippte vi gräset för första gången i söndags. Håller med dig att det blir så fint. Skulle också behöva röja ordentligt men killarna ha dammsugit idag så det får bli golvtorkning till veckan. Nu ska jag njuta av solen.

Ha en bra helg!
Kram Ullis
Tittar in och önskar dig en skön helg.
Kram Lotta
Kikar förbi och vill önska dig en trevlig helg! Hoppas det fina vädret håller i sig, men det kan gott bli lite varmare tycker jag
;-)

Kram Linda

Populära inlägg