15 maj, 2009

Ljuvliga fredag är här

Denna vecka har gått segt och jag har vart så trött. Tror det är all pollen och att jag blir extra trött när jag tar min medicin mot eländet. Skönt är det i alla fall att det är fredag!!

Igår klippte vi gräsmattan för första gången i år. Den var riktigt lång ,så det behövdes. Jag gillar verkligen nyklippta gräsmattor. Gården ser så städad ut då på något vis och det tycker jag om :)
Medans samon klippte gräs så städade jag inne i huset. Så nu är golven skurade med Maison Belle floor och luktar apelsin/lavendel/nejlika. Det är härligt att gå barfota på rena golv!
Bilden nedan är lånad från Ellis Corner som säljer Maison Belles underbara produkter och dom har supersnabba leveranser :)

Nu väntar jag bara på att min klocka ska komma från Me and my home. Jag har länge tittat på alla möjliga väggklockor till köket. Har säker kollat på väggklockor i ett år eller längre...men aldrig kommit till skott och köpt någon. Det är så typiskt mig. Så nu bestämde jag mig och fick lova att övertala mig själv. Köp den här NU! Så nu är den beställd och kommer säker på posten inom de närmsta dagarna hoppas jag. Den kommer bli super bra i mitt kök :)
Bild lånad från Me and my home


Vi har en klarblå himmel idag. Ser ut att bli en fin dag! Hoppas att det blir lika fin i helgen för vi har en del saker ute att göra, måla o fixa.

Sköt om er och ha en fin fredag!
Kram
Sussi

4 kommentarer:

Peter Olofsson sa...

Hej! Idag "kör" jag en liten "fuling" för den goda sakens skull. Ja många hävdar ju att de gör goda saker, men jag är ganska säker på att just jag gör det som för ett halvår sedan drog igång en blogg om en förfrågan om det behövdes en ny Smärt och patientförening i Sverige. Att frågan nu med ja är besvarad det är en självklarhet har jag märkt, får ett tiotal mail om det dagligen inte så många kommentarer på själva bloggen, men har upptäckt att många sjuka inte vill synas, man känner sig osäker och sårbar! Nu hoppas jag för allt i världen att du är helt frisk, för det vill man ju önska alla att just få vara det, det jag menar med "fuling" är att på detta sett göra lite "reklam" för att föreningen och bloggen finns i fall att man känner någon som kanske skulle kunna vara intresserad att skriva en rad, berätta sin historia eller liknade, letar material för fullt allt som berör graviditets problem, fysisk smärta, sjukdom, cancer, rehabiltering, sjukvård och självklart friskhet av alla dess former Jernsaxen vill vara en blogg som inte fastnar i och gräver ner sig i elände, det finns mycket bra också som kan komma ur "sjukdom". Som sagt vill bara tala om att jag/vi finns på din fina och trevliga blogg som jag nu ska läsa mer i. Har själv en anna "vanlig" blogg som handlar om allt och ingeting, mig hittar du på www.oumberligating.blogspot.com
Ja, det här blev långt och hoppas du inte blir upprörd, men det här kan ju vara ett sett att själv bredda sin blogg och få nya läsare.
Ingenting handlar om pengar eller reklam vill jag poängtera, har mina orsaker till det. Berättar gärna mer om det och varför. Bl a är man helt fri på det sättet, kan skriva vad man vill, självklart utan att såra!
Tack för att jag fick "stjäla" lite utrymme i ditt kommentarsfält(ler) Så önskar jag avslutningsvis en trevlig helg!
Mvh ifrån Peter Olofsson!

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin klocka du har beställt. Här klippte vi gräset för första gången i söndags. Håller med dig att det blir så fint. Skulle också behöva röja ordentligt men killarna ha dammsugit idag så det får bli golvtorkning till veckan. Nu ska jag njuta av solen.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tittar in och önskar dig en skön helg.
Kram Lotta

Linda/SmåGlädjen sa...

Kikar förbi och vill önska dig en trevlig helg! Hoppas det fina vädret håller i sig, men det kan gott bli lite varmare tycker jag
;-)

Kram Linda