15 oktober, 2011

Staketet

Det har verkligen vart öde här på bloggen. Men nu tänkte jag skriva lite eller iaf visa bilder på vårt staket som äntligen är klart. Det känns verkligen skönt. Det har vart ett evighetsprojekt som nu är det klart! Vi har gjort allt från grunden. Gjutit plintar, kapat och målat alla staket pinnar, byggt grindar, fräst ut lock till grind stolpar mm Det har tagit sin lilla tid.  Nästa år ska vi lägga nya stengångar. Ska bara komma på hur och vilken typ av sten som vi ska använda oss av.

En annan saks om hänt är att våran katt Lordi nu vart borta i tre veckor!! Ush, det är jätte jobbigt att han aldrig kommer hem. Han brukar inte vara borta så länge. Vi har lagt lappar i brevlådorna, annonserat i lokalblad och gått runt och ropat & letat i hela området utan resultat.

2 kommentarer:

Amanda sa...

Ser såå hemtrevligt ut och vilken fin katt. En gustavkatt. :)

Vill tipsa dig om en sak också!

I November så ska det lanseras en helt ny sida vid namn Spinglo.

Det kommer att vara en One-stop social plats för vad just du är intresserad av. Facebook, Twitter, bloggar, nyheter, evenemang, kampanjer, tv, väder.

Du ställer in i vilken stad du befinner dig just nu och Spinglo söker upp lokala erbjudanden till dig av det DU är intresserad av, som ett exempel "gå två och ät sushi, betala bara för en!" om du är intresserad av materbjudanden!

Det kommer finnas App till din mobiltelefon så att det är superlätt att ta reda på om det finns några erbjudanden bara några steg bort från dig.

Allt i ett enkelt interface utan något som stör dig eller något som du är helt ointresserad av.

Vill man vara med i detta nya nätverk så måste man få en invite, så här får ni: http://www.spinglo.com/i/daiquiri !

Det finns redan uppemot tre miljoner användare i 209 olika länder.

GÅ MED DU OCKSÅ! SJÄLVKLART ÄR DET GRATIS!

Detta får man inte missa!

http://www.spinglo.com/i/daiquiri

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

Så fint staketet blev. Det va lite jobb bakom det va? hehe