27 juni, 2011

Mina inköp

Idag har jag fotat lite av de sakers om jag köpte då jag var på Lidgården. Jag köpte bla. två stycken fina ljuslyktor i rotting. Eftersom jag både älskar rotting och stjärnor så var detta ett självklart köp. Vet inte riktigt vart jag ska placera dom än bara. Så just nu står dom på bänken vid tvn. 

 Köpte även två fina lampor. En står här på kontoret och en står i sonens fönster. Det är inte helt lätt att fota mot ett fönster. Det blir bara en massa motljus och mörka bilder. Men jag slänger upp en bild ändå.  Trivs väldigt bra med dessa lampor. Mörkbrun/svart fot och linnefärgad skärm.
 Det blev även iår att jag köpte en klocka. Den sitter nu på väggen på kontoret. Så söt


En blå blommig Greengate duk fick även följa med hem.

 Sedan köpte jag även 8 vita tallrikar. Dom visar jag någon annan gång då jag dukat lite fint.

Lite andra saker som hänt är att mina korg stolar har fått flytta ut till ute rummet nu. Det är riktigt trevligt att sitta där och läsa en bok, dricka kaffe eller bara slappa med ett glas vin. 

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar helg.

Kram Sussi

4 kommentarer:

Zaga sa...

Vilka fina saker du köpt! Den där affären verkar ha mycket fint! Ska lägga Sunnemo på minnet, tyvärr så åker vi sällan mot Värmland, trots att vi har det så nära.
Önskar Dig en fortsatt härlig sommar! Vilken fin bild på Rocky!

Kram Eva-Lis & Zaga

Ullis/Leva på landet sa...

Mysigt du har det i uterummet och fina saker du har köpt. Visst är det många backar, och det spelar ingen roll vilket håll man åker mot tycker att det är uppför hela tiden ändå ;)

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Ullis

Nyanser av vitt sa...

Hej
Tack. Plädarna har jag köpt via en kompis som säljer dem på sitt företag. Tyvärr säljer de inte till privatpersoner.
Kram Agneta

A House With A View sa...

Oj så fina ting du fått tag på!!! De där korglyktorna gillar jag jättemycket, så användbara både inom- och utomhus! Lampan är jättefin också med lite höjd! Roligt att göra fynd!!

Stoooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka