19 november, 2010

Klassfest

i år är det är 21 år sedan jag gick ut gymnasiet. Gräsligt många år!!! Hur det kan va så längesedan jag sjöng om studenten är svårt att förstå. Men nästa lördag då ska vi ha en klassfest. Man kan tycka att man ska ha fest på jämna årtal....men det blev inget förra året så nu blir det :)
Jag är den som håller i det hela och idag så beställde jag mat från Dala Catering. Helt perfekt att det finns catering som kör ut maten till oss. Det blev en buffe med en massa gott bla pepparstekt fläskfile, grillad zuccini, Italiensk lufttorkad skinka fylld med mozzarellaost och en massa annat gott. Hoppas det blir lyckat!
Jag fick en väldigt bra ide då jag kollade Allt i hemmets sida idag. Bordsplacering är kanske inget vi ska ha på vår middag men det kommer ändå att bli väldigt många glas och det kan va trevligt att ha koll på vilket glas är vems, vi blirju ändå en 20 personer. Så i helgen ska jag klippa cirklar eller om det är enklast att skära mot ett glas för att få det runt..


Det går att ladda ner en mall från Allt i hemmets sida. Det är även små snappsvise förlag på placeringskortet. Fiffigt :)
Det ska bli kul med dukningen och allt piff. Eftersom jag köper in allt dukningsmaterial så får jag välja fritt, bara jag håller mig inom budjeten. Allt kanske ska gå i vitt, guld och silver....Tål att funderas på.

Ha en underbar fredag och grattis svärmor på Lisbet's dagen!

Kram Sussi

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Kul med klassfest. Spelar väl ingen roll när man har det bara man träffas. Vi hade 20 års jubileum på lärarhögskolan förra året. det var superkul.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Ullis

Zaga sa...

Oj va kul med klassfest!
Det är jätte länge sedan vi hade någon fest. Hoppas att festen blev lyckad!
Ha det så bra i julstöks tiden! ;-)
Kram Eva-Lis & Zaga