23 oktober, 2010

Korsstygnsbroderi

fick man göra i slöjden när man gick i mellanstadiet. Själv så har jag ett inne i munnen just nu.  Igår kl. 10:00 åkte jag till Manhem Tandspecialistvården i Falun för en tand operation. Det var en mycket större operation än vad jag trodde det skulle vara. Dom har typ öppnat upp där jag hade min tandficka, skrapat och gjort rent nere vid roten, lagt in benfyllning och sytt igen med en massa stygn. typ som ett korssygnsbroderi. Allt under stark bedövning. Jag kände inget alls och jag blundade hela tiden så jag såg inte alla vassa saker dom hade i min mun.
Idag gör det dock rätt ont så jag äter Ipren rätt flitigt, sväld både inne och utanpå kinden. Men nu är iaf fickan borta och min tand ska må bättre, vilket känns skönt.

Har inte orkat mer så mycket idag. Men jag fixade i alla fall till ett litet höstblomsarrangemang. Blev rätt nöjd.
Kom på att jag inte visat vår brokvist när den blev klar. Vi har dock inte hunnit måla överliggaren och staket på den. Det blev ju så kallt. Allt annat är grundmålat. Stenplattorna ska vi ta bort nästa vår/sommar och lägga nya gångar så dom blir symmetriska med tappen och grindar på staketet. 

 Nya ytterdörren från Leksands dörren och hjärta inköpt på plantagen. under hjärtat ska jag måla en välkommen skylt och spika upp. Är riktigt nöjd med vår nya dörr. Det är dekor på den även från insidan.

Nu blir det soffmys och kolla på nya Robin Hood filmen

Kram Sussi

Inga kommentarer: