14 oktober, 2010

Igår efter jobbet blev det en joggingrunda med hunden. Det börjat bli ganska kyligt nu så mössa och vantar är det som gäller. Men det var riktigt skönt och hunden älskar att va ute och springa. Igår så var han kopplad under hela rundan och vi var båda iförda reflexvästar när vi skulle ut i skogen och springa. Det är ju faktist älgjaktsvecka. Fast vi såg inte en enda jägare eller älg så det var ju bra det.
man känner sig riktigt duktig efteråt när man kommer hem. Skön känsla och vågen börjar visa resultat också så det känns extra sporrande att ge sig ut.
Sedan var det ju där med den eventuella reunion matchen i innebandy. Det ryktas om att det ev. ska bli en macth med mitt gamla lag snart.....Ojoj, kan bara tänka mig hur slut jag kommer att bli då. Det är ju inte så att man håller igen då det blir match. Hoppas det blir av med eller utan syrgas :)

Tror faktist jag ska träna lite styrke träning ikväll. Vi har ju faktist ett väldigt nytt och fint gym här på jobbet som jag inte har besökt en enda gång. Ska nog klämma in ett besök där ikväll.

Shoppade lite kläder här om kvällen, på nätet :) Så smidigt och farligt enkelt. Denna gång blev det en Container klänning från Alvas Hus. Jag ska eventuellt ha den på julfesten med jobbet. Gäller att vara ute i tid :)


Tänk att det redan är torsdag. Veckorna går så snabbt och helgern bara försvinner. Denna helg ska vi måla det sista på brokvisten som är kvar. Sedan är den klar!! Efter det är det kanske dags att höststäda trädgården. Klippa gräset en sista gång, kratta löv mm....det finns att göra.

Ha en underbar torsdag!

Kram Sussi

1 kommentar:

Nyanser av vitt sa...

Skitsnygg klänning och en mycket vacker modell. Är det bloggerskan själv?
Ha en fin helg
Kram Agneta