02 september, 2010

Fortfarande inget bredband och telefoni...*suck* Det har gått 16 dagar nu. Bredbandsbolaget kan ju fet glömma att jag betalar nästa faktura från dom.

Tänkte iaf visa ett lite livs tecken från mig och slänga upp några bilder från vår kräftskiva som vi hade här för någon vecka sedan. Tyvärr så glömde jag av att fota alla pajerna som jag lagade.  Men en av dom var en sååååå god med västenbottenost paj med kantareller.


Pajdeg
150 g smör
4 dl mjöl (graham, dinkel)
2 msk kallt vatten
0,5 tsk salt

Fyllning
1 l färska kantareller
2 gula lökar
4 ägg
1,5 dl crème fraiche eller gräddfil
1,5 dl riven västerbottenost.
1 dl hackad gräslök
peppar

Bild lånad från recept.se

Lovar ni kommer att älska den. Den var väldigt uppskattad på festen. Gjorde även en vanligt västenbottenostpaj och en pestopaj. Alla tre var otroligt goda om jag får säga det sjäv :) 
Vi åt även svenska kräftor från vättern. TRE hinkar gick det åt..haha..fast vi var ju några stycken ocksåHelgen som var så var det Insjödagen och katalog släpp hos Clas Ohlsson. Vi var dit på dagen och kollade runt lite. Köpte faktiskt en bingoruta på Kobingo och jag vann...haha,,,Kossan prumpa på min ruta. Det var rätt kul faktiskt. Det var otroligt mycke folk där och kollade på alla aktiviteter som var den dagen. Senare på kvällen så var det fest på Hotellet.....vilket vi även var på :) En trevlig dag o kväll!!!

Denna helg som kommer blir nog ganska lugn iaf...vad jag vet nu :)

Kram Sussi

1 kommentar:

hemma hos lilla mej sa...

Vad jobbigt att vara utan bredband och telefoni!!!!!Hoppas att det löse sej.1000 tack för lite nya recept alltid skoj med nya.Ser hur gott ut som helst.Hoppas att du får en mysig dag Kram Rita ♥