26 september, 2010

Brokvisten

Förra veckan så var det två snickare här och jobbade på vår brokvist. Gamla bron försvann och vår gamla mörka ytterdörr bytters ut till en vit Leksandsdörr. Liggande v-panel spikades upp där själva brokvisten ska vara och ett golv o trapp. Det känns som om vi har värsta dansgolvet utanför bron nu..hehe. Vår gamla trapp var inte liten men den var inte alls så här stor som vår nya brokvist komer att bli.
Idag har jag målat panelen grå och det vita runt dörren vitt. Det var ganska fint väder idag så det gick att måla ute. Annars så börjar det nog bli lite för kallt för det. Får hoppas att vi får några fina dagar så jag hinner måla panelen en gång till innan det blir vinter. Vi måste även hinna grunda själva räcket och stolparna innen det blir för kallt.
Imorgon kommer byggkillarna tillbaka och fortsätter på vårt lilla bygge som kommer förändra hela husets utseende.

Vi ska även byta alla foder runt fönstrens så dom går i samma stil som fordet runt dörren. Längtar tills allt är klart...men det är inte så långt kvar. Allt är klart i mitt huvud och det ser skitsnyggt ut :)

Såg även att min klematis blommar,,,,NU!! Köpte den i våras så jag har faktist glömt hur den skulle se ut då den blommade. Blev en possetiv överraskning då jag gick förbi den och såg dessa jätte stora blommor som går i rosa.

  

Nu blir det soffmys!!!

Kram Sussi

2 kommentarer:

Sussi sa...

Jätte fin dörr den gillade jag.

Zaga sa...

Hej!

Oh va fint det blir på en fastubro!! Gillar verkligen den gråa färgen. :-)
Min klematis blommar också nu, konstigt, kanske för att vi bor där vi gör? Inte vet jag.
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Eva-Lis & Zaga