26 augusti, 2010

Nu är det över en vecka sedan vi gjorde en felanmälan av vår telefoni och bredband hos Bredbandsbolaget. Dom första samtalen så tyckte vi dom var riktigt trevliga. Men nu efter typ 7-8 påringningar så har vi fått olika bemötande och problemlösningar från alla.
Vi har fått väligt många olika förslag på vad det är för fel hos oss...En var helt övertygad att själva telefonitrådarna in till huset var felkopplade. Försökte förklara att vi har bott här i över tre år och ringt mer er under hela den tiden och vi har aldrig haft några problem. Kan det verkligen vara troligt?? Han svarade bara "Ja, jag kan inte förklara hur men det kan bli så"
Min sambo kopplade om trådarna så som det enligt honom skulle vara men då fugerade INGET alls så till slut gav han sig och sa att det var nog riktigt kopplat ändå.
Vi har även fått ett nytt modem hem skickat men det blev inte någon skillnad.
En sa att vi hade ett virus som åt upp all brandväg trotts att det inte syndes i prosessorn.
Just nu så vet jag inte hur vår status i ärendet ligger eftersom sist jag ringe så sa kundtjänsten att han inte inte kunde se hur långt dom kommit i felsökningen och tydligen så gick det inte att prata med dom som gör själva felsökningen heller. Men han informerade iaf att det kunde ta 6-8 arbetsdagar.

Det känns konstigt att inte ha internet hemma eftersom man är så van att alltid ha all information tillgänglig. Bara det att leta på telefonnr till bredbandsbolaget för att göra felanmälan var ju rätt osmidigt när man inte kommer åt deras sida. Andra saker börjar också bli "lidande"....typ betala räkningar, blogga, kolla facebook
Hoppas verkligen vi får igång vår telefoni snart..

Vi ses om ett tag...Vet inte hur lång tid, det är upp till bredbandsbolaget *suck* Men jag börjar starkt överväga att byta leverantör av all telefoni och bredband

3 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Åh vad tråkigt. Vi har problem nu också och det med Telia. Vi får se om det är fixat idag. Ringde i tisdags och det skulle ta max 3 arbetsdagar.
Tack för din kommentar hos mig.
Sköt om dig

Nyanser av vitt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ullis/Leva på landet sa...

Tråkigt att det inte funkar. Hoppas att de får ordning på det snart så att du är tillbaka i cybervärlden.
Kram Ullis