16 juli, 2010

Vilken vecka det har varit!!
Det började redan förra fredagen då jag började få känning av att jag hade ont i tänderna o i munnen. Fick tips av en arbetskompis om att det fanns en munhålegel  Corsodyl som var bakteriedödande. Så jag köpte den och använde den hela helgen. Men det blev inte något bättre av den utan jag sväld upp i hela kinden och det värkte väldigt mycket. Så jag åkte till folktandvården i måndags. Där konstaterade dom att jag hade en väldigt djup ficka som var inflammerad och att det var ev. läge för penicillin om inte inflammationen gick över. Dom spolade och tog bilder och grejade och så fick jag med mig en spruta hem så jag själv kunde spola ren fickan. Jag som inte tycker om sprutor var ganska skeptisk till hur jag skulle klara av det. Men...det har gått bra. Det är något som måste göras bara.
Igår fick jag feber och har förmodligen haft det hela veckan men det har inte märkts eftersom jag ätit så mycket ipren för värken hela tiden...så idag var jag till tandis igen och fick penicillin utskrivet som jag ska äta.
Nästa steg är att vänta på en tid till tandspecialist i Falun. förmodligen blir det så att jag måste till käkkirurgen för att dra ur tanden.....HJÄLP!!!

Andra lite mer roliga saker som hänt är att jag fyllde år för några dagar sedan. 
Redan före klockan 06:00 kom sambon och son in tillsammans med hunden och vräkte mig. Rocky flög upp i sängen där jag låg och sov. Det blev ett lite annorlunda uppvaknande kan jag lugnt säga. Jag fick två jätte fina fåglar som står i fönstret i köket nu. Så fina!
Fick även den bok som jag önskat mig. En riktig tegelsten.  Men det ska bli kul att börja läsa den. Ska bara plöja igenom den jag läser nu först. 


En jätte fin ljuslamprett fick jag av mor o far


Denna blomma fick jag av mina arbetskompisar. Fast det är inte någon blomma utan två smultronplantor, en vit och en röd. Väldigt uppskattat från mig!!! :)  Kul med lite smultron som jag kan plantera ut i landet. Men just nu så är dom så fina som dom är så plantrona får vara i sin kruka ett tag till. Stort tack till mina snälla arbetskamrater!


Blommor från älsklingen!


o denna fina från bror. Man kan både ha mjölk o blommor i kannan. Fast helst inte samtidigt


Denna fina katt hade jag sedan tidigare.....Han ligger mitt på bordet och slappar i godan ro


Nu ska jag åka till apoteket och kolla om mitt recept har kommit in.

Ha en underbar fredag och helg!

Kram Sussi

2 kommentarer:

Zaga sa...

Oj tandvärk inte kul!! :-(
Hoppas att det ger med sig av penicillinet. Vilka fina födelsedagspresenter du fått!! Gillar verkligen fåglarna och kannan/fatet.
Önskar dig en skön helg!
Kram Eva-Lis

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du har blivit bättre och inte har någon värk och feber längre. Så fina saker du fick när du fyllde.
ha en bra vecka och krya på dig!
kram Ullis