30 juli, 2010

Det regnar o regnar här hemma.....känns rätt skönt att veta att snart ligger man vid poolen och får bad och värme så det blir över.
Det mesta är packat och fixat nu så det känns riktigt skönt. Jag hade sådan tur att jag fick mitt paket från Alvas Hus idag. Beställde varor i måndags och idag kunde jag hämta det hos mitt utlämningsställe. Det var en fin topp och en klänning som jag beställt av märket Container. Båda ligger i resväskan nu :)  Super tack för den snabba leveransen!!
Jag var också in till Clas Ohlson och köpte mig en ny mp3 spelare. Jag har en som jag inte blir klok på. Så det kändes dumt att bli irriterad över det då man är borta. Det blev en ipod Nano och jag känner mig riktigt nöjd med den. 8GB med låtar har jag fyllt den med nu så det kommer att räcka ett tag...hihi. Den är super super tunn, endast 6,2 mm tjock (?) och man kan fota, filma med den, den har även stegräknare och en massa saker i sig. Ska köpa mig ett band så jag kan ha den på armen om jag får för mig att ha den på mig då man är ute i skogen o går/springer.

Nu ska vi åka iväg med vovven som ska få lite semester från oss och bo hos mina föräldrar. 

Vi ses om ett tag!

kram Sussi

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så snygg klänning du har köpt och ipoden var ju så läcker den med. Har också funderat på ett band så man kan ha den på armen, men jag kommer ju mig aldrig för att skaffa något. Hoppas att ni får det riktigt bra på semestern.
Ha en bra helg!
kram Ullis

Mojebarn sa...

Ha en riktigt skön semester. Vi andra får försöka stå ut här hemma i regnet.
Så det blev en Containerklänning ändå :-)

Zaga sa...

Önskar Dig en skön semester och vilka fina kläder du köpt!!
Må så gott!
Kram Eva-Lis & Zaga

Soltorp sa...

jättesnygg klänning! Ha en skön semester avis...kram vivi soltorp