07 juli, 2010

Awards och en låååång dag

Idag har det vart en lång och seg dag. Var på jobbet kl. 07:00, typ en timme tidigare än vanligt. Det känns att man gick upp tidigare o sedan så tror jag värmen gör att man blir så trött. Att jag jobbade som en tok förra veckan och jobbat bort typ allt som skulle göras innan min semester gjorde inte saken bättre. Idag har det vart ganska lugnt på själva jobb fronten...några telefonsamtal o beställningar gjorda men annars så har man bara flytit runt lixom. Fast just nu är jag super trött!! och jag har ett helt hus att städa och sedan måste jag baka något och ta med till jobbet i morgon. Det är min födelsedag och det är obligatoriskt att ta med sig fika då. Vi är nog den avdelning som fikar mest på jobbet ...haha. Typ en gång  i veckan finns det hembakat fikabröd.
Imorgon tar jag nog med mig en super enkel men god tårta med jordgubbar. Det är smördeg på rulle som man kavlar ut och gräddar i ugnen. Blandar ihop vispad grädde, florsocker och Philadelfia ost och brer över "brödet" och så garnerar man med jordgubbar. Enkelt och gott!!!

Igår så fick jag en till liten överraskning. Jag fick en awards av Mojebarn.   Alltid kul med nya vänner här ute i bloggvärlden som uppskattar min lilla blogg. Tack snälla du!!!


 Med utmärkelsen ska man även berätta sju saker om sig själv. så här får ni veta några saker om mig:

*  Blir glad av låten "Hey, Soul sister"  med "Train" 

* Gillar Marian Keyes böcker

* Trivs bra på jobbet men längtar verkligen till semester nu.

* Har världens finaste son och sambo.

* Önskar att jag hade två stora träd på gården så jag kan hänga upp min hängmatta.

* Är händig och en problemlösare.

* Har både en hund och en katt

Man ska även skicka denna awards vidare. Men jag måste få tänka lite på det vem jag vill skicka den till. känns som om jag är helt tom i huvudet just nu (ursäkta). Återkommer!

Nu ska jag dansa med damsugaren!

På återseende!

Kram Sussi


2 kommentarer:

Zaga sa...

Grattis på din födelsedag!
Hoppas att det blev en bra dag med tårta och nosgnugg från Rocky!

Kram Eva-Lis

Ullis/Leva på landet sa...

Stort grattis på födelsedagen lite i efterskott. Hoppas att du fick en riktigt bra dag. den där tårtan ser verkligen smaskig ut, lyllos de på ditt jobb som fick den:) Grattis också till den fina utmärkelsen du har fått.
Kram Ullis