21 juni, 2010

Så fort en helg försvinner. Fast denna helg så har vi fått en hel del gjort här hemma, så det känns skönt. Vi har både målat, tapetserat och byggt och fixat. Vi får nog vara nöjda.  Det enda vi inte han med var att sola, slappa och ta det lungt.
I lördags då Victoria och Daniel var i kyrkan så var vi i full färd att tapetsera kontoret. Det har äntligen blivit klart (nästan). Nu återstår bara lite småfix där inne sedan kan vi ta bort golvpappen och städa av och in med lite möbler. Här får ni se en liten kik på hur det ser ut nu. Vi valde tapet från Boråstapeters New Classics kollektion. Golvet är tarkett extra Flanders Black Vi har även satt in nya Elco Renova strömbrytare och uttag. Så snygga! Valde vita men svart skulle nästan ha vart lite snyggare....men men...nu sitter dom där alla SJU stycken. Det är ostädat då jag tog bilden, böjde bara upp golvpappen för att visa mattan tillsammans med väggarna.


Allt övervakades av Rocky.
Andra projekt som vi sysslat med är att vi byggde två pallkragar som jag ska plantera sallad och morötter i. Det är förmodligen lite för sent att så nu...men det kommer väll då det kommer. Målade dom i falurött. Har även planterat lite i blommor i krukor/urnor. Krukorna köpte jag på Clas Ohlson. Blandade både blommor och färger i år. Jag brukar oftast inte göra det...men det blir rätt bra.


Nu ska jag gå ut och titta på hur det går för P som målar reglar till staketet, vårt evighetsprojekt.

Ha en underbar vecka!

Kram Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

Tjusigt! Vi fundera på valnöt eller svart i ett rum också:))
Det är faktiskt skönt att jobba också och av någon konstig anledning så får jag vila på köpet:))