10 maj, 2010

Vita gåvor

Nu är det dags för min andra omgång i Vita gåvor. Denna gång är det pyssel och handarbetes-tema. Det går ut på att man får en hemlig vän. Man ska försöka ta reda på så mycket som möjligt om sin hemliga vän och lista ut vad denna kan tänkas vilja ha, skicka ett hemligt paket o denna gång ska paketet innehålla pyssel eller handarbete av något slag.
Man måste även ge lite ledtrådar till sin egen vän. Det finns ju så många olika varianter av pyssel. Själv så är jag nog inte så "handarbetig" av mig. Jag syr lite gardiner och kuddar. Något jag skulle vilja ha mera tid över till är att måla tavlor i "newport-stil" och texta skyltar med ordspråk eller fina ord. Jag tycker om alla möjliga varianter av skyltar med snygg text på typ kalligrafi. Önskar att jag var bättre på just kalligrafi. Några saker som jag själv har gjort är bla.


Något jag skulle tycka vore kul att testa är skapa smyckem med silverlera eller egna smycken av något slag. Men det känns som om det kräver sin tid att både lära sig och att få ihop något som ser vettigt ut.

Hoppas detta hjälpder min hemliga vän lite på traven...

Kram
Sussi

1 kommentar:

svartataket sa...

Jättefint! Allt går med lite träning:))

Trevlig helg!