29 maj, 2010

Mega Clas

Vilken fest det var på jobbet i torsdags och va kul det var att få vara med på en butiksöppning. Nu har vi världens största Clas Ohlson ( Mega Clas) på 3 200 kvm här i lilla Insjön.
Kön började byggas upp redan kl 6 på morgonen och ringlade cirka 200 meter bort. Team Moraeus var på plats med sin kör och värmde upp folksamlingen rejält. Vd Klas Balkow hälsade välkommen och klippte bandet. Cirka 100 taggade "blåskjortor" stod redo att ta hand om alla förväntansfulla kunder och stämningen var på topp, ja det nästan vibrerade i luften av förväntan. Det blev en fantastisk dag och vilket märktes både i butiken och på parkeringsplatsen som var proppfull från morgon till kväll.  Verkligen kul!! Det var folkfest i Insjön med flera tusen besökare på denna dag.
Besökt görna butiken om du har möjlighet. Den är så stor och fräsch. Under öppningsdagarna så har Clas Ohlson fina erbjudanden som är värda att titta på.

Bilder lånade från nätet.

 

Det var inte helt lätt att gå upp till kontoret och jobba igen. För att spä på det hela så firade vi med smörgåstårta vi fm fikat :) Jag har verkligen världens bästa arbetsplats!!!

Kram Sussi

Inga kommentarer: