12 april, 2010

Vilken helg vi har haft!
Det började med att sonen åkte till Örebro på innebandycup på fredagen. Spelschemat var följande en match på fredagen och två på lördag och semifinaler (lör/sön). Vi bestämde oss för att åka ner på lördagen över dagen och titta. Eftersom första matchen var kl. 8:00...så fick vi lov att gå upp 04:30!!!...och eftersom vi skulle gå upp så tidigt så blev det inte speciellt mycke till fredagsmys.
Vi såg båda matcherna och dom förlorade tyvärr båda och gick till B-final. Den matchen började kl 20:45, vi stannade kvar och tittade på den också. Kl. 00:36 var vi hemma!!...Efter att vart uppe i 20 timmar så var vi rätt möra vilket kändes under söndagen.
Mellan matcherna så var vi ut till Mariebergs köpcentrum. Sedan jag var där sist så har det både byggts ut och blivit mycke ljusar och fräschare. Det var många fina inredningsbutiker där. Köpte bla en snygg oljelampa som jag ska ha på väggen ute i uterymmet. Den påminner lite om den denna. Men den jag köpte är större och så är det en behållare för lampolja.  Ska fota den då den sitter uppe. Tror det kommer bli snyggt.

Vi var även hem till min kusin som bor i Örebro och fikade. Vi har inte träffats på väldigt länge, flera år sedan sist. Så det var jätte trevligt att träffa henne och hennes familj.

Igår blev det inte många knop här hemma. Sambon böt en vattenkoppling som droppat sedan vi monterade ur diskmaskinen. Själv så satt jag ute och solade och halvsov i solen. Vet inte hur varmt det var med det var riktigt hett!! Nu har nästan all snö smultit bort från gräsmattan, inte riktigt allt men det har hänt mycke bara på en vecka och på den här helgen. Det går fort nu :)

Kram
Sussi

2 kommentarer:

Zaga sa...

Hej!

Marieberg har jätte fina butiker nu. Bla Village som jag gillar skarpt. Lampan ser jätte fin ut!
Åh va skönt det är med vår, skyndar mig hem från jobbet för att sitta i solen någon timme. Jag är en riktig soldyrkare.
Må så gott och njut av det fina vårvädret, det ser ut att bli en fin dag i dag med!
Kram

Zaga sa...

Hej!
Perlagonerna beställde jag från odla.nu, jätte fina har fått dem i dag och planterat.
Kram