06 april, 2010

Godis & film

Då var påskfirandet över för denna gång men på jobbet stod det STORA påskägget kvar från i torsdags. En snäll leverantör har tänkt på oss lite extra och skickat två jätte stora ägg med godis. Det är säkert 6 kg godis i varje. Vi är ganska duktiga på att fika och äta godis på min avdelning men det här var nog mer än vad vi klarar av...Haha. Jag kunde hålla mig tills efter morgonkaffet, sedan var det kört mer godisätandet.
Det har verkligen vart skönt att vara så långledig som man blir med denna helg. För mig personligen så känns det som om helgen vart väldigt lång, längre än bara fyra dagar. Vi har bara tagit det lungt och inte haft så mycke inplanerat. Väldigt skönt! Fast påskhelgen började lite märkligt. På långfredagsmorgonen när sambon startade diskmaskinen så märkte vi efter ett tag att det kom vatten ut på golvet. Försökte stänga av maskinen men utan att lyckas. Till slut så hittade vi kontakten i väggen som vi kunde dra ur, så den iaf slutade pumpa in (ut) mer vatten. Vår diskmaskin är av okänd årgång. Huset bygdes 1980 så den kan vara från då eller så är den från 1992 då dom bytte kökte. Den är iaf gamal!! Den står nu i garaget och skäms. Får se hur länge vi klarar oss utan för vi har som mål att inte köpa någon nu på direkten. Först måste semesterresan betalas. Men...det kan ändra sig.

Vi har fått tillbaka lite inspiration till att ta tag i kontorsrenoveringen.  Det känns skönt. Det har blivit en långdragen historia....men nu ska det förhoppningsvis bli klart..
Trimmat hunden har jag också hunnit med. Nu har han inte längre tjocka racksockor på tassarna utan dom är fina och kortklippta.

Ute har det vart jätte skönt och man ser att solen smälter bort lite mera snö för varje dag. Men imorsse så var det minusgrader och man fick skrapa rutan....

Vi har kollat på en hel del film i helgen. kopplade in Voddler till tvn. Perfekt! Alla filmer är kanske inte superbra där eller jätte nya men det finns dock en hel del att se. Vi har bla sett dessa filmer

Den sistnämda filmen var så dålig så den kunde vi inte se hela filmen. Välidgt märklig film.
Human Trafficking -filmen var i två delar och man måste verkligen se!!!  En verklighetsbaserad film om hur kriminella nätverk med smicker och lögner lurar in unga kvinnor, kidnappar barn, köper barn,  till mänsklig slavhandel.
Bröllopsfotografen-en rolig film som blir lite extra rolig eftersom sambon är värmlänning

Jag funderar på om jag inte ska ha en lite tävling här på bloggen....Vi får se...Ska hitta någon fin vinst först.

Hoppas ni alla får en bra tisdag!

Kram Sussi

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Hejsan!

Här har det oxå varit lugnt i påsk, inga måsten.....

Bröllopsfotografen har jag oxå sett i påsk...kul....

HA en bra vecka, redan onsdag idag...

MiaMaria