22 april, 2010

Förra veckan tog jag fram min cykel och cykladet till jobbet. Jag har gjort det nu i snart två veckor och det är verkligen ett lyx att kunna cykla till jobbet på mindre än 10 min. Men vart tog det fina vårvädret vägen? Den här veckna har jag fått tagit fram vinterjackan och vantarna igen. Det är ju kallt som skrutt!! Får hoppas att det vänder snart och blir varmt o fint, fast då vill man kanske inte jobba.

Imorgon är det afterwork som gäller med kollegorna. Skulle vart trevligt med lite sol så man kan sitta ute på uteserveringen. Men det kan jag nog glömma
Några av mina kollegor sitter fortfarande fast i Shanghai pga askmoln. Vilket elände den där vulkanen ställer till det. Några hade tur och fick plast på ett flyg till Helsingfors i natt och sedan åka båt från Åbo till Stockholm och tåg hem. Vilken resa!!
En arbetskompis skulle åka till egyptien med sin familj i tisdags. Men den resan blev inställd. Får verkligen hoppas att all aska är borta i Augusti då vi ska åka till Turkiet.

1 kommentar:

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att kunna cykla till jobbet. har också funderat på att börja att cykla, men det är ju så kallt. Idag var det i alla fall superskönt på altanen.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis