07 april, 2010

Dagens tips!

Nu är den här!! Den nya tidningen "Fixa själv" och jag har setat och bläddrat i den en stund. Den ser riktigt bra ut. Fast jag måste ju jobba och inte sitta och titta i tidningen. 
Men jag kan avslöja att det var många bra och praktiska tips allt från hur man enklast får balkongen vårsnygg, hur man fixar den vintertrötta cykeln, hur man gör i ordning båten inför sommaren eller organiserar det överfulla garageutrymmet. På ett uppslag kan man hitta en guide till bästa skruvdragaren, på ett annat tips på hur man skapar fina smycken med silverlera mmFixa Själv innehåller intressanta artiklar, inspiration, tips och råd om allt man kan fixa själv.
Vare sig det handlar om praktiska problem kopplade till garaget, förrådet, badrummet, köket, hobbyrummet, hemmakontoret, balkongen/uteplatsen eller när man är ute och reser, har Clas Ohlson de rätta produkterna – och Fixa Själv de rätta tipsen!

Tidningen kommer att säljas i alla Clas Ohlsons butiker och man kan även prenumerera på den. Fixa Själv ges ut 6 gånger per år och kostar 29 kronor.

Inga kommentarer: