29 april, 2010

Artwood

Idag när jag åkte hem på lunch så låg detta i postlådan.
Vem vill åka tillbaka till jobbet då??? *suck* Han kika igenom dom lite snabbt och ser verkligen framemot att läsa och njuta dessa ikväll.

Det händer en hel del idag. Lämnade upp bilen på service imorsse och fick en hyrbil så vi kunde åka till jobbet. Självklart så var det en sprillans ny bil!! En Nizzan något lite större jeap aktig bil. Dom är ju inte dumma....väldigt trevlig att köra var den också.
Idag så får vi förmodligen vår matta på kontoert inlagd. Vi valde tillslut en plastmatta, Tarkett Extra. Den ser ut som ett svart trägolv och det känns nästan som ett sådant också om man låter handen gå över mattan. Får hoppas att det inte "åker ner" en massa skit i "träspåren". Fast den  är ju svart så det kanske inte syns så mycke. Det blir svart golv och ljusa väggar.
Det kommer bli en del där det är skrivbord och data, bokhyllor och så en sittdel där man kan sitta och läsa en bok om man vill. Vill gärna ha någon typ av skänt/ sideboard där inne också. Jag vill ha lite av denna känslan inne på kontoret. Bilden fotad med mobilkamera från dagens Vakre Hejm & interiör.

                              
Önskar att man kunde få fria händer och bara beställa allt som man tycke va snyggt hos Artwood.
Det finns massor som jag vill ha där ifrån.

Inga kommentarer: