02 mars, 2010

Vita gåvor

Idag när jag åkte hem på lunch så låg det ett stort paket i brevlådan till mig. Vi blev alla väldigt nyfikna på vad det kunde vara. Jag förstod ju att det var mitt paket genom Vita gåvor.
i själva kartongen så låg det tre jätte fina inslagna paket med en hälsning från min hemliga vän.


I dom söta peketen så låg det fina rosa och vita muffins/cupcakes-formar, kakformar och söta blommiga servetter. Helt i min smak! TACK!!!!

Jag tycker om min gåva jätte mycket och kakformarna gjorde mig lite sugen på att baka småkakor faktist. Tänk att få äta stora choklad crisp cookis formade som en fjäril. Kanske blir imorgon så sonen som är hemma på sportlov får något gott att fika på. Tack min hemliga vän! Jag letar letar och letar om jag kan hitta din blogg.....snart kanske :)
Hoppas att mitt paket har kommit frma till den hemliga vän som jag skickade det till också.

Kort inlägg men jag vill bara tala om att min gåva har kommit fram.

Kram och godnatt!

Sussi

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina saker du fick. Jag blev också väldigt nöjd med mina gåvor. Visst är det kul att sitta och klura vem som har skickat.

Kram Ullis

Anonym sa...

Kul att se att gåvan föll i smaken... :D

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Spännande med en hemlig vän, och att skicka gåvor som överraskning. Inte så lätt och lista ut vem det kan vara, kanske någon med samma formar. Jättefina saker fick du, sätter igång lusten att baka.
Kramar
AnnaMaria

Maarit sa...

Tack för "Vita gåvan". Hoppas du sett på min blogg att den kommit fram och att jag blev glad och nöjd. Tycker jag känner igen formarna jag fick, du verkar ha fått likadana från din vän. Handdukarna jag fick har jag sett att andra har fått också, därför var det extra svårt att gissa vem dom kom ifrån. En tjej skrev på sin blogg att hon fått likadana handdukar som hon skickat, därför trodde jag att det var hon. Men jag hade fel. Tack än en gång!