24 mars, 2010

Äntligen börjar jag känna lite hopp om att denna dryga förkylning börjar ge sig. Det började med halsont och feber som sedan gick det över till dundersnuva och feber. Idag är jag bättre men jag är fortfarande väldigt matt. Tänk att mna kan bli så utslagen av några ynka grader feber. När man väl ligger hemma och är sjuk så ser man allt som behövs göras men jag har inte haft någon ork till att göra det. Väldigt frustrerande! Så det har bara vart att gilla läget och inte göra något alls utan bara sova, dåsa och kolla bloggar och gjorts slut på mängder med näsdukar. Mitt mål är att gå till jobbet imorgon.

Under denna tid som sjukling så har jag hittat en helt ny sida för mig nämligen Campadre. Deras affärside lyder följande "Campadre erbjuder kvinnor och män i Norra Europa kvalitetsprodukter via begränsade kampanjer i tid och antal till väsentligt lägre priser än övriga marknaden. Campadre erbjuder varumärkes leverantörer att sälja och marknadsföra sina produkter via en digital kanal till en begränsad målgrupp på en ny marknad". Det är inga dåliga kampanjer som dom har och idag börjar en kampanj med Odd Molly som jag är väldigt nyfiken på. En glimt från vad som komma skall går att se här. Snart blir det en ♥ odd molly ♥

En annan otrolig sak är att det faktist är påsk snart. Hur kunde det gå så fort till påsk?? Vi har fortfarande MASSOR med snö och det kom ytterligar lite nysnö inatt. Igår snöade det hela dagen....Hoppas det börjar smälta bort lite igen så det blir lika fint väder som det var i lördags under påskhelgen.

Nu ska jag vila mig iform genom att fortsätta läsa min bok av Nora Roberts.

Ha det bra!

Kram Sussi

1 kommentar:

Livet i byn sa...

Ja Alfons är speciell, verkligen!!

Blev det någon Molly för dig från Campadre? Jag köpte inget men väl från sommarkollektionen som släpptes i går.

~Livet i byn