Vilken underbar dag vi har haft idag. I morsse när vi vaknade och åkte hemmifrån var det -8 grader kallt och mulet. När vi närmade oss Säfsen och Fredriksberg en och halv timme senare så var det klarblå himmel, strålande sol, vindstilla och endast -3 grader. Helt perfekt väder för en hel dag i slalombacken. Vi åkte och njöt av det fina vädret och det fina föret hela dagen. När vi väl kom hem var vi skönt matta av all friskluft och trötta ben. Det är dessa dagar som gör att man tycker om vintern.


I dag är det ju alla hjärtans dag! och deftersom vi skulle vara borta hela dagen idag så åkte vi till mina föräldrar med en lite gåva redan igår. Ni kanske kännar igen hjärtformarana nu vid det här laget. Men jag var in på Clas Ohlson och köpte fyra stycken  och cellofan. Fyllde två av formarna med lite godis och två har värmeljus. Det blev en rätt fin "ge bort" present och jag tror den var uppskattad.




Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bra bok och vila min trötta kropp.
Hoppas ni alla får en bra start på veckan.!

Kram Sussi

Kommentarer

Hørtes ut som en deilig dag!!!
Det så herlig ut også ;)

Kjempe koselig gave du gav bort, den hadde jeg virkelig satt pris på! Og slikt er så koselig å gi bort også... cellofan gjør underverker;))

Ha en fin kveld,
klem L :)
Hej!
Tack för hälsningen hos mig! Fin idé med de vackra formarna, passar ju ypperligt att ge bort i present.

Ha det gott!
Godmorgon Sussi. Ni hade en fin dag i dom backarna, såg ut och vara perfekt väder och snö. Och så fina formar, vilken bra present du gjorde med dom.
Ha en bra dag
Stor kram
AnnaMaria
svartataket sa…
Åh vad härligt! Jag vill också åka skidor igen!!
ja usch vad det snöa! O det ska bara komma mera!!
Trevlig helg!
Förra helgen var verkligen så fin till skillnad från denna. Så kallt och trist. Var är solen???? Få se om man vågar ta en tur till Insjön i morgon så blir det kanske en pizza.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis
NeMa Design sa…
Hej! Tack för titten inne hos oss, vad kul det verkar som ni haft det i skidbacken. Här känner vi oss mest insnöade kan jag lova. Snövallarna är lika höga som mig....hmmm....hur lät det där???? Lika långa....ahhh du förstår vad jag menar!!
Kikar gärna in hit till dig igen!
Kram Malin ♥♥♥

Populära inlägg