Idag bjöd min arbetsgivare alla anställda på tårta för att vi alla bidragit till att företagets omstättning ökat. Senare på dagen så var det möte och genomgång/presentation av alla nya och ev. kommande artiklar. Väldigt intressant och kul att se/känna på produkterna.....och så blev det semla...:) Perfekt!!! Svårt med alla dessa frestelser när man försöker hålla igen. Men men...jag tränade ett hårt pass med powerplate igår så en semla kan nog få slinka ner. Långpromenad med vovven och hundträning väntar efter jobbet så den kommer nog att försvinna eller iaf delar av den.
Imorsse när jag ställde mig på vågen så var det riktigt kul. Jag har en som visar  vikt, kroppsfett, andel vätska, muskelmassa och benmassa.

Här om dagen så var jag och kollar runt på lite mat/bak saker som jag skulle kunna köpa till min hemliga vän på Vita gåvor. Det är verkligen jätte svårt att köpa något till någon som man inte känner. Får hoppas att denna person ger mig lite flera ledtrådar på vad som passar in i hemmet.
När väl den nöten är kläckt så kommer nästa....att lista ut vilken min givare är. Det kommer bli svårt!!

Detta CupCakes serveringsställ finns att köpa hos Bagaren och Kocken. Visst är det häftigt. Dom har massor med fina saker.







Det finns såååå mycke fint man skulle kunna köpa...det var det där men pengara bara och utrymme till att ha alla sakerna i skåpen.

Det har vart jätte fint väder i dag. Hoppas det håller i sig till helgen för då åker vi till Säfsen över dagen och åker lite skidor. Det är en lagom stor alpinanläggning med 16 nedfarter och 6 liftar.


Nu ska jag gå ut med hunden en sväng innan det är dags att gå på hundträning.

Ha en skön torsdagskväll.

Kram Sussi

Kommentarer

Det hadde vært noe å kunne laget slike fancy muffins:) Og i tillegg hatt det fatet å servert de i;))

Ha en god helgtur til Säfsen, der så det fint ut!!

Og takk for hyggelig kommentar:)

Klem L :)
Åh vad härligt med skidor. Vi åker till Idre V12. Finns det något bättre än att vara först ut i en nypistad backe på morgonen...
Jättefina saker du visar. De där hjärtformarna vill jag ha.
Ha en jättemysig helg
kram Agneta
Allis sa…
Åh va kul att Ni ska till Säfsen!! Då åker Ni förbi hemma hos mig!! Sunnansjö!
Visst finns det mycket fina saker man kan köpa till köket!!??
Jag försöker att hålla igen med godsaker, men i kväll blir det fest igen när våra valpköpare kommer från Öland. <3
Ha en underbar dag i Säfsen!!
Kram
Säger hej när jag kikar förbi :-) trevlig helg!
Det är ju tur att du fick jobb på CO. Kom aldrig i väg i onsdags. är genomförkyld och har fått någon konstig infektion i kroppen så då vågar jag inte träna. Har i alla fall numret i mobilen nu så så fort jag är piggare ska jag bara dit. Låter härligt med Säfsen.

Ha en bra helg!
kram Ullis

Populära inlägg