14 januari, 2010

Power plate

Igår var jag och testade power plate. Har aldrig testat något liknande och det var himla kul men jobbigt. Med vibrationsträning använder man muskelfibrerna till 95-97% mot vid "vanlig" styrketräning då man använder ca 30-50%, Så det är en väldigt effektiv träning och det var enkelt att känna när man inte jobbade med rätt muskel. Detta är helt klart något som jag ska fortästta med. Efter träningen så var man trött i hela kroppen. Nu har det gått en dag sedan jag tränade och man känner att träningsvärken börjar komma lite smått. Undra just hur det blir imorgon?!?


En annan rolig sak är att vi har bokat in en weekend uppe i Idre. Det ska bli riktigt mysigt att åka slalom, basta, äta god mat och bara mysa i stugan som vi hyrt.  Kommer bli toppen!!! Får hoppas att det är lite mildare där uppe än vad vi haft de senaste veckorna. Inte kul när termometern står på under -20 -25!!!..(någon dag var det äver ännu lägre) Man blir lite less på kylan då. Nej, jag hoppas på 5-10 grader och strålande sol. Bilderna nedan är lånade från Idre fjälls hemsida. LÄNGTAR!!!Annars så går det sakta men säkert fram med renoveringen av kontoret. Vi drar ny el just nu och flyttar en del uttag osv. Strömbrytaren till beslysningen satt på ett jätte märkligt ställe i rummet  (Längst inne i ett hörn) så den ska vi flytta så det blir lite mera logiskt vart man tänder lampan. Men annars så är det lite lätt kaos där inne....Kan bara bli bättre!!Hoppas ni får en bra helg!!!

Kram Sussi

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Har haft fundering på att prova power plate, men har inte hittat någonstans i närheten som har det så nu blev jag nyfiken vart du varit.
Älskar Idre. Tycker att det är så mysigt där. Vi har även varit där flera gånger på sommaren/hösten. Lika bra då också.

Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Så bra att det var i Insjön. har du någon mer koll när man kan gå dit, är det bara tidsbeställning? Kostnad? När är du på gång dit nästa gång? Nu blev det många frågor på en gång.

Kram

Zaga sa...

Lycka till med din träning!
Jag har gym på jobbet för mina anställda men jag kan lova dig att jag är inte den flitigaste där. Skulle behöva , men det får bli efter helgen. ;-)
Idre är jätte fint, vi har ingen skidhelg inplanerad i år, men fjällen drar när vi kommer fram mot mars/april.
Önskar Dig en trevlig helg!! I dag har vi "bara" -8!!
Kram