Nytt projekt

Nu har vi startat ett nytt projekt här hemma. Kontoret!
Det är inte speciellt stort rum men ack så mycke saker som man fårt plats med där inne. Nu är allt urplockat och täckpapp på golvet.
Idag så har vi rivit ner några byggskivor eftersom vi ska flytta och dra om lite el. Även golvsockel och taklist är borta. Så det händer saker bara man sätter fart. Visar en förebild från då vi höll på och tämma rummet.

Min plan med rummet är att måla taket vitt!!! och få bort den terracotta färgade struktur tapeten och istället få in lite New England känsla i rummet. Jag tror jag vill ha en Ralph Lauren tapet i rummet. Lite dyrar men det kommer ge rummet en lite annurlunda karaktär. Denna har vi kollat på. Den är långt ifrån vitt och ljus men jag blev förtjust i denna så fort jag såg den. Vill ha den i rummet på något vis. Förmodligen på en vägg och så blir det någon annan på de övriga.


Skrivbordet blir i denna stil. Bilder nedan från Ikea




och så vill jag ha en stor segelbåt i fönstret


Självklart så vill jag ha en sådan här lampa från PAR COURRIER också om jag får drömma på lite

och denna snygga, också den från Par Courrier


Någon bra förvaring av alla böcker, pärmar, tidningshållare måste ocks in i rummet. Jag har inte hittat någon bra lösning på all förvaring ännu. Men jag har nog lite tid på mig tills det är dags för det.

Nu ska jag sova lite eftersom det är mitt i natten när jag skriver detta :)

Kram
Sussi



Kommentarer

Så kul med ett nytt projekt. Ska bli kul att se vad det blir för någonting i rummet. Funderar som bäst på vad mitt nästa projekt ska bli.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis
Allis sa…
Oh va mycket snyggt!!
Precis i min smak!
Det ska bli kul att följa renoveringen!
Ha en bra vecka!
Kram

Populära inlägg