16 januari, 2010

Lördag

Vi har haft det kallt så länge nu så idag när det endast var -5 var det som om det var sommar (nästan). Så skönt ute. Fast jag kan inte påstå att jag har haft tid att vara ute speciellt mycke idag, tyvärr.
Sonen har spelat innebandymatch idag. Jag har tidigare vart hans innebandylags tränare men kände att det vart för mycke!! Det är inte helt lätt alla gånger att ha hand om ett lag helt själv. Tillslut så bestämde jag mig för att nu får det vara nog. Så jag sa ifrån mig tränarrollen strax före jul. Så idag var det första matchen på väldigt länge som jag satt på åskådarplats. Fast...jag satt i seketeriatet istället :) Kan säga att det är full rull att sitta där med. Sambon fixade klockan och tiden och jag skrev matchprotokoll.
Sonen gjorde ett mål och ett riktigt snyggt vollyskott på mål som blev en riktig farlig målchans. Man blir rätt stolt då!

Efter det så var moster och kusin hit och hälsade på och kollade lite hur vi har det. Trevligt! Snart får jag åka hem till er och kolla ert nya fina vardagsrum.

Idag så satt vi äntligen upp våra småtavlor som vi köpte när vi var i stockholm för typ 2-3 månader sedan. Skandal! Men nu är dom uppe. Jag tycker verkligen om svartvita motiv så det tema försöker vi hålla nu...
Fotade även stora båttavlan som vi har vid soffan....


En annan sak som jag gjorde idag var att jag hämtade mitt paket från Par Courrier.  Det innehöll en superfin lykta  och två vimplar som jag ska rama in och ha på kontoret. Det kommer bli super bra. Lyktan var verkligen superfin och jag ångrar mig att jag inte beställde två. Men men......dom kanske finns kvar ett tag till så jag hinner lägga en till beställning.  Visst är den fin?


Imorgon ska vi till kupolen och shoppa inför Idre resan. Både jag och sonen behöver ett var byxor att åka i och så ska jag ev. köpa mig en hjälm. Vi får se vad det blir allt!

Ha en treliv lördagskväll!

Kram Sussi

1 kommentar:

Ullis/Leva på landet sa...

Så du har varit på Kupolen idag du också. Det var ju inte så mycket folk idag så det kändes ok. Skönt att kunna sitta på sidan och se på även om du fick jobba idag då.

Ha en bra vecka!
kram Ullis