27 januari, 2010

Längtar...

lite smått tillbaka till Idre. Det var tre helt underbara dagar med massor med skidåkning, god mat och dryck, varm bastu att krypa in i efter en heldag ute i backen. Härligt!!
Föret var helt perfekt och  många olika nedfarter att välja på. Dock var det lite blåsigt och kallt att sitta i stolslifte upp till toppen så man fick skydda ansiktet. Men annars så var allt perfekt! Vi bodde i en väldigt fin stuga på 80 kvm, tre sovrum, stort allrum/kök, badrum, bastu, braskamin, torkskåp, diskmaskin, kyl och frys mm.

Asker står mitt i backen

Sonen sitter och lyssnar på  musik i liften, backen...ja hela tiden då han har hjälmen på sig.

Liften upp mott toppen...

Vi planerar redan för vilka backar vi ska besöka...Vi bor ju så pass bra så vi har fina backar med bra skidåkning väligt nära. På tre timmar är man i Idre, två timmar i Sälen, En timme till  Säfsen, Gesunda, Grönklitt, Bjursås och typ 40 min till Romme alpin, 30 min till Granberget. Sedan finns det säkert många fler bra backar att besöka.

Igår var jag på power plate träning igen. Den var jobbigt!!!! och det känns idag att jag fick jobba, lite lätt träningsvärk som jag planerar att träna bort i gymmet imorgon :)
På fredag blir det middag och bowling turnering med jobbet. Det kommer bli skoj, Får hoppas att kolotet rullar min väg så vi får några poäng iaf.

Nu är det dags att titta in i kudden.

Ha det gott!

Kram Sussi

1 kommentar:

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt med Idre. Det är ett ställe hela vår familj trivs väldigt bra på. Har fortfarande inte kommit iväg på powerplate men är så sugen. Det blir nog kanon för sonen med skolan. Säkert mycket bättre än det är i Noret.Du har något att hämta inne hos mig om du vill.

Ha en riktigt bra helg!
kram Ullis