21 januari, 2010

Denna vecka har verkligen försvunnit i rekordfart. Så här i efterhand så kan jag knappt komma ihåg vad vi har gjort. Är man lite disträ då tro? Senil?
Måndag var jag med sonen och klippte sig, Jobbade lite på renoveringen av kontoret. Tisdag: Innebandy och skridsko för grabbarna medans jag fixade redovisningen av lagkassan, Onsdag: Möte på skolan angående idrottsklass med innebandy som idrott och så är det torsdag idag och ikväll blir det till att tvätta det sista, packa och plocka ihop här hemma så vi är klara för att bara åka imorgon. Lämna vovven hos mor & far och sedan åka upp till Idre.

Angående mötet som jag var på igår med skolans rektorer och innebandyklubben så är detta något som jag tror på väldigt mycke.Förutom tränare från klubben så kommer skolan ha ett sammarbete med innebandygymnasiet i Falun och IBF Falun. Syftet med idrottsklass är att eleverna ska kunna kombinera sina studier och innebandy. Förutom att dom får utvecklas som innebandyspelare blir det även lektioner med kost, träningslära, idrottspsykologi och fysologi.
Att få idrottsgymnasiet i "ryggen" väger tungt. Dels som en morot för eleverna som går i 7-9 att förstå viken med att sköta studierna för att komma in på gynasiet och eventuellt fortsätta på idrottsgymnasium i Falun, där dom då redan känner igen lokaler, tränare och elever. Men även att vi får hit proffisionella tränare som håller i en del av utbildningen. Riktigt spännande!!

Va händer hos er under helgen?

Kram Sussi

2 kommentarer:

svartataket sa...

Ja veckorna går i rasande fart! Här är det jobb,fix och mys:))
Trevlig helg!

Ullis/Leva på landet sa...

Visst går det fort nu, är lika här. Ska sonen byta skola till hösten eller blir det idrottsklass i Insjön också? Här börjar ju yngsta sonen 7.an till hösten och han vill definitivt inte gå med idrottsklassen på grund av hockeykillarna. Härligt att komma iväg till Idre

Ha en bra helg!
Kram Ullis