07 december, 2009

Winnerbäck, vaccin och julklappar

Hinner inte riktigt med allt just nu...Känns som dagarna, veckorna bara försvinner. Det var evigheter sedan som jag skrev här på bloggen och ännu längre sedan som jag fotade och fixade.

Förra veckan så avslutade vi veckan med att gå och lyssna på Lars Winnerbäck. Helt underbart!!! Fullt ös i 2 ½ timme.  Det var min tredje konser med honom som jag var på och denna var en av dom bättre. Det var andra gången som Anna Stadling var med...förra sommaren spelade han med Miss Li, men jag måste nog säga att jag tycker om Annas röst bättre. Dom är magiska ihop.
Tycker att dt.se beskriver kännslan rätt bra med orden "från första ackord är Lars Winnerbäck tillfällig gud i hockeytemplet".

Vad har hänt mera sedan sist? Jo, jag fick min spruta mot "grissjukan" idag. Dom kom från vårdcentralen till jobbet och vaccinerade oss.  Smidigt! Så nu är hela familjen vaccinerad. Får hoppas att det inte blir några komplikationer av den bara. Jag kände mig lite konstig i armen och att det smakade plåt i munnen efter sprutan. Men så mycke mera hände inte.  Just nu så svider det i armen bara. Får hoppas att det stannar där.
Julklappar! Jag har köpt två stycken...och det känns som om jag kommer bli ruinerad om man ska köpa allt på sonens önsklista. Det är allt från twintips till xbox spel. Bara billiga saker *suck*

Avslutar med av visa min gardin som jag köpte till sovrummet för någon vecka sedan. Fotade dock i mörker så det blev rätt kass bild.


Köpte en matchande kudde också som jag har i korgstolen.Det var allt för idag....Ha det bra till nästa gång vi ses!

Kram Sussi
3 kommentarer:

svartataket sa...

vad fint du gjort!
Ja härma får man..hahaha
Ja det är LP-skålar! Visst är dom coola:)
Ja usch vad tiden går!!
Trevlig helg!

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du gjort. Jag och maken var i väg idag och blev vaccinerade så nu sitter jag här med öm arm. Hoppas att det inte blir något mer i morgon. Det ser likadant ut med sönernas önskelistor och de är tre. Vi får väl se vad vi kan få till.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Jag älskade ljussätttningen på konserten. Inomhuskonserter brukar bli annnorlunda än inne, men denna var magisk.