29 december, 2009

vargavinter

Idag har vi haft -20 grader kallt större delen av dagen och nu mot kvällen så blir det förmodligen ännu kallare. Det är skönt att man har en braskamin att elda i då man vart ute och känner sig frusen....Vi eldare i den varje kväll nu när det är vinter.
Idag var vi ner till Borlänge och hämtade sonens xbox360 som vart på lagning. Det var tydligen ett väldigt vanligt fel men dom kunde inte garanterat att det inte kom tillbaka....Får hoppas att den håller sig hel ett tag nu. När vi väl var i Borlänge så shoppade vi också....Jag köpte mig ett par skridskor!!!!! Med tanke på att att jag fortfarande har ont i knät sedan jag vurpade med skidorna så vet jag inte om det var en sådan bra ide?? Vi får se om jag bryter både armar och ben i morgon. Sonen köpte sig en ny hockeyhjälm. En röd Bauer. Först så hittade vi bara storlek L så vi frågade en kille på Stadium om dom hade en i storlek M..Han springer bak på lagret och kollar och kommer tillbaka och säger ner tyvärr vi hade bara Reebok....Okej, efter ett tag så kommer sonen fram till att han kunde tänka sig en röd Reebok istället..så jag frågar en annan kille om dom har en Reebok i storlek M...Han springer in på lagret och kommer till baka med en RÖD BAUER storlek M, eftesom alla Reebok var slut. - QUE??? Vart var den förska gubben och letade? Gick han på muggen eller? Nu fick vi med oss den hjälm som vi ville ha från början så sonen blev ju glad...men lite konstigt var det.

Igår shoppade vi lite också..Då fick denna fina sak följa med hem.

Det är en kaffemaskin Nepresso Citiz , om någon undrar. Kaffepatronerena ser ut som små pralliner. Vi försöker komma fram till vilken som är vår favorit men det verkar svårt...De flesta vi testat har vart goda. Så det är väll bara att beställa ett gäng av alla smaker. Brödburken som syns brevid fick vi i julklapp av tomten.

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Jag och skridskor är som bambi på hal is. Hoppas att det blir bättre för dig:). Nog var det kallt idag och solen såg ut att stanna på er sida. För hit kom den aldrig. En kaffemaskin vore inte så tokigt men jag får vara jätte glad för min laptop för visst var det en sådan.

Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Önskar dig ett riktigt
~GOTT NYTT ÅR~
Kram Ullis

Zaga sa...

Tittar in och önskar Dig ett GOTT NYTT ÅR!!
Kram Eva-Lis

svartataket sa...

Låter som ett härligt nyår!(kunde inte kommentera på det inlägget)
Vilken fin kaffemaskin nu köpt!
Ja dom stövlarna har jag spanat på ett tag och jag är så nöjd över att jag nu också köpt dom! Bästa köpte på länge:))
God fortsättning på 2010!