15 november, 2009

Shopping & innebandy

Veckorna bara swichar förbi just nu. Hinner inte med allt jag vill och att uppdatera blogger är en av dom sakerna som jag skjutit på.
Jag stormtrivs verkligen på mitt nya jobb. Alla är så snälla och trevliga. Jag lär mig lite nya arbetsuppgifter varje dag. Förra veckan så fick jag "egna" leverantörer som jag ska ha hand om, så småning om så blir det en 500 artiklar som blir "mina". Det är mycket att hålla reda på men det är kul!!
Till helgen är det julfest för alla anställda. Den festen kommer bli trevlig....Jag och sambon var ner till Borlänge idag och shoppade lite kläder. Jag hittade en klänning/tunika på MQ som jag provade och velade fram och tillbaka om jag skulle köpa eller inte men jag avvaktade. sambon köpte en skjorta och tröja och fick rabattkupong på Scorett (100kr). Så efter det gick vi till Scorett och deras djungel av snygga stövlar. Jag kunde inte låta bli att köpa ett par svarta och använda kupongen. Då när jag köpte stövlarna ( ett halsband åkte med också) så fick jag ytterligare en kupong på 100 kr rabbat hos MQ *haha* Så...det blev att jag sprang dit och köpte klänningen också :)...o då fick jag en till scorett...Vilket ekorrhjul.


Igår har var det samling kl. 10:00 för att åka på innebandymatch i Vikmanshyttan. Vid samlingen så ringer en av killarna och säger att han inte kan vara med. Vi var redan lite kort med folk men efter det här beskedet så blev vi bara 8 utespelare...vilket är lite för få. Så det blev att ringa runt till några som kunde ställa upp i sista stund och följa med....När vi väl fått ihop så vi hade två femmor iaf så åkte vi iväg. Jag skickade iväg dom övriga bilarna och väntade själv på att inhopparna skulle komma, så att vi inte alls skulle bli sena. Väl i bilen så var det ett riktigt busväder med snö och slask. Vi körde och körde och när det var 20 min. kvar till samling och vi fortfarande inte var vid hallen så rinde jag dom övriga. Det vlisade sig att JAG ar påväg till FEL sporthall. Hur kag kunde snurra till det så vet jag inte, men jag åkte till Långshyttan istället för Vikmanshyttan...så en förälder fick prata med dommaren och sjukta på matchen i 5-10 min. Åkte som en tok och det var bara för mina killar i bilen att slänga på sig matchkläderna och ställa upp på plan. SHITT vilken stress!!! Men....matchen gick bra! Vi kämpade på som aldrig förr, trots en väldigt låg kvallite på dommare, och matchresultatet blev 3-3. Det är dags att köpa en GPS nu så man inte slipper tänka så mycke var man ska åka...

Snart är det måndag..och jag får åka till jobbet :)

Kram på er!

Sussi

3 kommentarer:

Två systrar sa...

snyyyyggt!! trivs du med fatet? Kram C

Ullis/Leva på landet sa...

Så snygga saker du har köpt. Vi skaffade en GPS i somras, bra att ha. Här blir det Borlänge i morgon för lite shopping.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

svartataket sa...

snyggt! Du kan shoppa också!! hahaha. Skönt (säger jag) att du avsagt dig allt:)) Skönt att få mer tid till familjen!!
Trevlig helg!
KRAM