14 oktober, 2009

Ny ytterdörr?

Står i valet och kvalet vilken ny ytterdörr vi ska välja. Har fått ett bra pris på en ny dörr från min förra arbetsgivare, så det är nu eller aldrig som vi ska slå till känns det som.
Vi kommer att köpa vår dörr från Leksandsdörren. Efter att ha jobbat med ett antal leverantörer av både dörrar och portar så känns Leksandsdörren som en sjävklar leverantör av vår dörr. Vet bara inte om jag ska välja en Styrsjöbo eller en Hjortnäs??? Svårt val!! :) Nedans visas Styrsjöbo.
Bilden lånad från Leksandsdörren.

Denna bild visar också samma dörr fast i en annan miljö. Vi har ju ett rött hus och ska så småningom bygga en riktig brokvist på vårt hus.

Hjortnäs dörren hittade jag ingen bra bild på eftersom jag vill ha andra spröjs än vad  vanliga.  Men så här ser en hjortnäsdörr ut.

och jag vill ha dessa spröjs på dörren istället

Inte helt enkelt när båda dörrarna är fina. Fast mitt val är nog Styrsjöbo dörren. Den känns mer som en tidlös dörr.  
Mitt andra dilemma är att garageporten är vit. Kan man ha en grå dörr då? Nu är det en bit mellan både ytterdörren och garaget, så dom sitter inte i direkt annslutning till varandra. Men man vill ju inte att huset ska se rörigt ut med olika färger här och där.....

Ja, ja...över till något mycket mycket roligare!!! Förra veckan var jag på intervjuv på ett stort företag här i Insjön. Om det inte vore för detta företag så skulle nog ingen veta vart insjön låg *haha* Så då kanske ni kan gissa vart jag kommer att jobba? *L*
Hur som haver.....Idag så blev det klart att jag fick tjänsten!!! Jag är sååååå glad över att få ett jobb. Ett jobb med arbetsuppgifter jag vill ha och hos en bra arbetsgivare. Kan det bli bättre??
Jag börjar den 1 Nov. så det blir endast 6 veckor som jag behöver gå arbetslös. Det är ju helt perfekt!!!  För det har vart en sak som oroat mig en aning. Man hör dagligen om folk som inte får sin ersättning från A-kassan i tid... Jag har fortfaradne inte fått någon utbetalning, fast jag har ju bara hunnit skicka in ett kassa kort ännu :)

Nu ska jag hämta sonen på skolan!

Ha en underbar dag!!!

Kram Sussi

3 kommentarer:

svartataket sa...

Grattis till jobbet! Skönt att du inte behövde gå längre!!
ha det bra!

Ullis/Leva på landet sa...

Skulle också välja styrsjöbo, gillar den. Stort grattis till jobbet på co. Vad ska du göra. Där skulle jag faktiskt kunna tänka mig jobba om jag inte skulle vara lärare.

Kramar Ullis

MiaMaria sa...

Hej!

Kul med ny dörr ngt vi skulle behöva också, skulle också välja med en kryssvariant...lite svag för just kryss....

GRATTIS TILL JOBBET!!!!!

HA det så gott!
MiaMaria