20 oktober, 2009

Dimmig och grå höstdag

Idag är det jätte dimmigt och grått ute. En normal höstdag förmodar jag. På promenad med Rocky så åkte både vinterjacka, vantar och mössa på. Tyvärr för mig så har jag inga bra höstskor, utan jag går fortfarande i gympaskor och dom är INTE varma.
Idag är en sådan dag som man borde städa, för man kan se både dam och hundhår flyger på golvet. Jag borde plocka ur den rena disken från diskmaskinen och stoppa in den lortiga som nu börjat bilda ett berg på köksbänken. Jag borde tvätta för tvättkorgen börjar svälla över. jag borde göra något vettigt nu när jag är ledig och kan bara "välja och vraka" över vad jag vill göra på dagarna.
Men istället tände jag en brasa i kaminen och kurade ner mig i soffan under en filt med en kopp kaffe, mors goda bullar och nyaste numret av min favorittidning.

Ibland måste man strunta i alla måsten och bara njuta lite.

Kram Sussi

2 kommentarer:

alegni sa...

vi har haft sol hela dagen, men attans kallt är det här med. jag avskyr kylan.
jag ska strax sätta mig i soffan med en likadan tidning. fast utan kaffe och bulle (trots att jag bakat hela eftermiddagen) :/
kram
ingela

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att få njuta. Idag har det var it tjockt med dimma hela dagen. Vill ha sol. Passa på att njuta du innan det är dags att börja jobba igen.

Ha det bra!
Kram Ullis