02 september, 2009

Im a Winner!

Visst känns det skönt att vinna en tävling? Det tycker iaf jag, tävlingsmänniska som jag är :)
Jag blev jätte glad då jag såg ett inlägg att jag vunnit i Två Systrar's fina utlottning. Priset var ett stort vackert fat från butik Villa Vintage.
Ska bli spännande att hålla det i sin hand och se vart det passar in i mitt hem.
Tack snälla Charlotte & Maria för er fina vinst och för M's son som pekade på mitt namn i dragningen.

För övrigt så går dagarna fort. På jobbet så är det fullt upp inför överlämningen från kontoret i Rättvik till Linköping. Det är mycket man ska tänka på och rutiner att förklara osv. Jag är helt slut då jag kommer hem från jobbet....
Igår så ringde det i min telefon från två stycken olika bemanningsföretag och båda ville veta lite mera om mig osv. -KUL! Synd att man är så dålig på att "promotion" sig själv. Får börja öva på det lite om det är så det är fler som ska ringa :).
Får hoppas att det dyker upp något jobb till mig snart för den 18 september gör jag min sista dag här...men det löser sig säker på något vis :)

KRAM
Sussi

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Stort grattis till din fina vinst. så kul för dig att du vann. Vilket härligt ställe du bodde på när du var iväg. Hoppas att du får tag på något nytt jobb nu.

Ha det bra!
Kram Ullis

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Grattis.
Det var et veldig flott fat. heldig du;)

Takkar for kommentaren inne hos meg og ønsker deg en herlig helg.
Klem:)

svartataket sa...

Grattis! Ja vinna är alltid kul! Jättefint ju! Ja man kan nog altid bli bättre på att maknadföra sig själv som du säger:) Men det löser sig nog! Tack för kommentaren om tapeten! Ja vi har nog snart bestämt oss för köket..hihi
Trevlig helg!
KRAM

Marie-Anne sa...

Grattis till vinsten. Jag brukar aldrig vinn. Vann 1000 kr på Bingo lotto för hundra år sedan :) Bilden du har på huset i New Englandstil... det borde vara lag på att man fick bo i ett sådant hus :) ÄLSKAR DET!
Kram från Marie-Anne