22 september, 2009

I fredags jobbade jag min sista dag på GPE. Det känndes lite konstigt att packa ner alla mina pärmar och skicka dom med S till Linköping.  Det märktes att hon var lite nervös men jag är övertygad om att hon kommer fixa jobbet galant. Hon har ju haft en bra lärare ;-)
Jag fick en jätte fin blomma av S som tack och av M-B fick jag en flaska röttvin och lite goda praliner. Det var först då jag kom hem som jag verkligen började förstå att jag formellt var arbetslös på måndag. Det var då jag blev lite lätt stirrig *haha*

I onsdags förra veckan så hade vi en liten avtackning av mig på Dalecarlia. Eftermiddagen började med en  halvkroppsmassage , bubbelbad mm på deras SPA. Helt underbart skönt! efter det blev det tre rätters middag. Kan säga att deras blåbärs cheescake är gudomlig och vilken utsigt det är ifrån resturangen.  Som avslutning så fick jag en gåva från min arbetsgivare.  Det var en bra kväll och en bra avslutning!
För några veckor sedan så var jag i kontakt med en arbetsgivare som behöver en "kontorsråtta" som jag. Eftersom vi inte hörts av så ringde jag upp honom i fredags. Så nu på torsdag har jag en jobbintervjuv på gång. Vi hoppas att det går bra!
Men det känns också lite konstigt....roligt förståss...men ändå konstigt att man  ev. får jobb igen så snabbt. Vi får se vad som händer. Men jag håller min tumme jätte hårt!!!Vad har hänt här hemma annars då...-Jo, vår soffa har kommit. Till en början så stack den ut väldigt från allt vårt vita och ljusa men nu har man börjat vant sig lite. Den är iaf väldigt trevlig att sitta i och änn så länge är det en hundfri soffa :) Ska bara fixa lite snygga kuddar till den. Vi valde en brun färg eftersom jag vill ha ett hem i jordnära och lugna färger. Vi köpte även til tre stycken nackkuddar så vi riktigt kan mysa då vi ser på film. Man sitter super bra i den. Så den var värt varje krona.
Vår gamla soffa har tills vidare fått flytta ut till lillstugan. Att få ut den dit var lite meckigt. Dörren till lillstugan (en lite större lekstuga) var ju så smal så vi fick montera av benen på soffan och då gick den precis in. Ibland ska man ha tur!
Just nu så är vår lillstuga en "spelstuga" alla familjespel ligger där ute och kanske vi går ut dit någon kväll och änder ljus och spelar spel. Har lite familjemys.

Projekt staket runt tomten går sakta framåt också...vi har nu fått upp reglarna och en del av alla 1,5 km staketpinnar är målade. Det kommer ta en evighet att måla alla pinnarna innan dom sätts upp och det roliga är att när dom väl är uppe så ska allt målas en gång till!!! Jag får kämpa på med det nu när jäg är hemma och drar fötterna efter mig.
Fast först ska jag gå en skogpromenad med vovven.

Ha det så bra!

Kram
Sussi

5 kommentarer:

svartataket sa...

Hur känns det nu som arbetslös då? lite skönt att ändå vara ledig i början? eller?
Hoppas du får en fin vecka nu:)

Hemma på Landet sa...

Kram till dig.:-)

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att alt är bra och att det går bra i morgon på din intervju. Så skönt att få åka till "Dalle". Är så mysigt där. Blir ju nyfiken att åka förbi och titta på ditt staket och se hu det går:).

Ha det bra!
Kram Ullis

Nostalgi sa...

Vi bara säga Lycka till med att söka nytt arbete och att det snart
ordnar sig för dig!

Kram kram

svartataket sa...

ja det låter ingen kul att måla staket:))Därför har vi smides som sköter sig själv:))
ps. nja, smidigast är nog som vi med bergvärme:) Elda gör vi för mysfaktorn och för att vi älskar att sitta vid brasan om kvällarna och mysa:))