09 september, 2009

Det är mycke just nu :) Det är fullt upp på jobbet med att lära ut och förklara allt jag vet om den produkt jag arbetar med. Idag är det bara 7 arbetsdagar kvar att jobba för mig. Känns både skönt och lite vemodigt. Företaget är i stargropen av ett stor förändringsarbete och det hade vart spännande att få följa med på den resan. Men samtidigt så vet jag hur trött jag var på mitt arbete för ett tag sedan....av olika annledningar som inte ska ta upp här.

Nu ikväll har iaf jag och S, som ska ha mitt jobb, vart på ett pass med Power Step. Så himla kul det är med Step up!!! Det var prova på vecka denna vecka så hon hängde på, blir tråkigt i längden att bo ensam på hotell i flera veckor tid. Vi hade riktigt kul och det kommer kännas i benen imorgon kan jag lova.

Innebandyn har dragit igång igen också. Vi börjar med att åka iväg på cup nu i helgen och sedan så är det i full gång. Inte en ledig helg före julafton :) Får hoppas det går bra för mina killar....det är ett helt nytt lag vi satt i hop med bara 96-or. Blir spännande!


Nu ska jag knoppa i sängs.

Ha det så bra!
KRAM
Sussi

1 kommentar:

Två systrar sa...

Hej Sussi!! Vi har inte glömt dig ;-) Paketet skickas i veckan, det har varit galet mycket för både M och mig, med jobb, barn, butik och annat!! Men håll ut, snart har du ditt fina fat!Kram C