17 augusti, 2009

Min fina fyr

Fotade min fina fyr som jag fick av sonen då jag fyllde år för någon månad sedan. Det är så fin och den passar bra ihop med dom vita stjärnkrukorna som jag köpte på Furutorp i fredags. Dom rosa rosorna ger det hela ett romantiskt intryck.
I mitt stora fönster så ska jag köpa en stor segelbåt och fler marina saker ska få flytta in i rummet. Vet ni vart dom säljer modell segelbåtar? Gärna i någon butik eftersom jag tycker om att gå och känna och klämma på saker innan jag köper dom....och i dalarna med omnejd.
I fredags så köpte jag även denna fina bok "Ljust och lantligt". Det finns många fina bilder och bra tips hur man gör olika saker för att få den rätta "locken"
Hoppas ni får en bra start på veckan!
Kram Sussi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du besökte min blogg. Kul att du gillar min stjärnfilt. Jag köpte den förra veckan i Ullared.Idag har jag börjat studera på Ky, en kurs som heter försäljning, handel och inköp. Föressten har jag också funderat på vart man kan få tag på fina båtar. Jag har kikat på sjoboden (tror jag att det hette). Men priset var lite väl högt. Däremot är jag lite avundsjuk på din fyr.

Kram L-F

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin fyr, det var gulligt av sonen. Vi var på bröllop ifjol sommar, då gav vi bort en stoor segelbåt, den har dom i ett fönster. det är jättefint. Men den var köpt i Värmland. Kul att du är med och tävlar.
Kramar AnnaMaria