07 augusti, 2009

Känner mig trött idag. Solen skiner och det är en fin morgon och det kommer nog bli en varm underbar dag.
Idag var det en sådan morgon som man önskade man kunde ta en joggingtur i skogen med hunden och efter det komma hem och äta frukost på altanern och läsa tidningen i lung och ro.

Just nu så drömmer jag om ett vardagsrum som är färdigt renoverat, ny soffa, snyggt soffbord, ny matta och bara få sitta ner och njuta av hur fint allt blev. Soffan jag vill ha är något i denna stil. Fast den ska nog inte va brun...kanske grå/svart. Vitt blir allt för otåligt när vi har en bortskämd hund som blir sur om han inte får ligga i soffan med oss när vi kollar på tv. -Usch, mina tidigare hundar har aldrig fått vart i soffan. Jag har blivit allt för slapp när det gäller disciplin på hunden.
Men men...åter till soffan. Denna ska vi kolla på idag. Den finns på mio.


Vill väldigt gärna ha ett soffbord från Ocean House eller iaf i samma stil. Vi har pratat om att vi skulle bygga ett eget. Men just nu känns det som om det kommer inte att ske på ett tag. Vi har allt för mycke annat på "Att göra listan" som måste prioriteras före. Fast bygga bord är säkert roligare :) Bilderna nedan är lånade från Ocean House sida och det är lite av denna kännsla som jag vill få in i mitt vardagsrum. Vi har pratat om att sätta upp vitmålad liggande panel på väggen där vi ska sätta tv'n. Tror det skulle bli rätt fint. Om inte så får man väll riva ner brädorna och göra ved av dom :)

Ja, jag måste berätta vad sambon sa här om dagen, i förbi farten då vi stod inne på ikea och kollade möbler.
Har berättade att hans föräldrar följer min blogg och att dom läst att jag önskade mig en stor rottingfotölj (läs inlägg nedan) så hans far hade hört av sig angående detta. I sommarstugan står det nämligen två jätte fina rottingfotöljer och om jag ville så fick jag dom. Om jag ville????
Jag blev så glad att jag höll på att börja gråta. Det bara bubblade av glädje men vi var ju inne i en butik och jag kunde ju inte börja hoppa och skrika av glädje mitt i butiken. - Jobbigt läge!
TACK snälla snälla svärmor och svärfar!!! Jag vill med glädje ha dom, om ni inte har ändrat er? Vet bara inte när vi kan hämta hem dom. Dom står nämligen i Gräs/Sunnemo och dit är det typ 20-25 mil.
Nu måste jag jobba lite.....Det har sina fördelar att vara ensam på jobbet ibland, men jag tror inte chefen uppskattar hur jag prioriterar mitt arbetet :)
Så jag önskar er alla en underbar fredag och en solig helg!
Kram
Sussi

8 kommentarer:

Zaga sa...

Hej!
Vad gör man inte för två tindrande springerögon som tittar på en när de redan ligger i soffan eller är på väg upp?? Jag vet!! Matte/husse ger med sig. Fyra hundar blev för mycket så här är det kompost galler in till sofforna. Kompost galler är en bra uppfinning men ack så ful!! Soffan du sett på Mio är jätte fin!
Vilken tur att svärföräldrarna hade rottingfotöljer!! I bland har man tur!!
Nej nu ska jag fortsätta i galenskapen, det var såå länge sedan jag var in på ngn blogg så jag blev lite sugen att både uppdatera min och skriva i andras.
Ha en underbar helg i det fina vädret!!
Kram

Viola sa...

Det låter om du har toppengoa svärföräldrar, ha en skön helg, kram

Hemma på Landet sa...

Härliga svärföräldrar.;-) Kramis

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att det kommer några rottingfåtöljer till dig. Här laddas batterier till jag börjar jobba på fredag.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

mig & alice sa...

Hejsan.

Vilka härliga svärföräldrar, håll hårt i dem :-).

I vårt vardagsrum har vi tagit fram den befintliga väggen bakom bara. Då vårt hus är tilläggsisolerat utvändigt så var detta inget problem...att det skulle bli för kallt alltså :-).

Däremot så har vi nere i min butik spikat upp panel på väggarna och beställde ifrån ett snickeri att klyva varje bräda/planka i 2 delar. På det sättet får man ut mycket mer av bräda/planka. Vi har alltså INTE råspont..den som går i varandra eftersom jag ville ha en glipa mellan. Den blev då 120 mm tjock och något mer behöver man inte ha när man sätter upp på väggen.

Nu blev allt så komplicerat när jag ska försöka beskriva...men jag hoppas att du förstår vad jag menar, hahaha.

Ha det så himla gott och lycka till med renoveringen!
Kraam
Melinda

Hemma på Landet sa...

Sist jag var på loppisen fanns det inget sådant bord. Men de plockar ut varor efter hand, så det kanske kommer. Kram

Hemma på Landet sa...

Jo, jag glömde säga att det finns flera loppisar i Baggbo. Men den här ligger på en innergård med en lekplats utanför. Bara så du vet!;-) Men du hittar nog.:-) Kram Stina

A home far away sa...

Oceanhouse har så vansinnigt fina möbler....ahhhh.

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore