06 augusti, 2009

Det går sakta frammåt....

Vi gör något varje dag efter jobbet på våra projekt. Man är rätt trött på kvällarna. Endera målar vi inne i v-rummet eller så är det staketplankor som målas. Sakta sakta betar vi av en sak i taget på listan.....Känns som om det är massor kvar i vardagsrummet att göra och om en vecka ska vi ha kräftskiva. Hur ska det gå?? Vi får sitta ute i uterummet, fast det skulle vi nog ha gjort ändå förmodligen. Men jag vill ju gärna ha det klart. Det blir till att gasa järnet under helgen och den kommande veckan.
Imorgon ska vi åka till MIO och kolla på en soffa som vi tror vi vill ha :) Vi får se om den är lika skön att sitta i denna gång. Fast det är förmodligen leveranstid på den så någon ny soffa får jag nog inte till nästa helg :)

För en tid sedan så köpte jag denna skyllt. Jag tycker den är så söt med sina små spadar som hänger där....Eftersom vi har sågottsom hela vår trädgård på baksidan av huset så varken ser eller hör vi om det kommer någon och knackar på dörren. Så för att underlätta för gästerna då dom kommer och dörren är låst. Så hänger vi denna på handtaget.
Funderar på att skriva något på baksidan som är helt vit. Då kan man vända på den då man inte är i trädgården :) Vet ine riktigt vad bara.....får klura lite på det.
Vilket väder det blivit. Så typiskt att det ska bli fint väder nu när man börjat jobba. Jag har det ganska lungt på jobbet just nu så jag jobbar nog inte full dag imorgon... :) Skönt att jag kan styra mina arbetstider lite själv. Nästa vecka så blir det nog fullt upp för då kommer tjejen som ska ha min tjänst när den flyttas ner till Linköping. Hon ska gå brevid mig i några dagar/ veckor är det meningen till som blir lite varm i kläderna. Jag kan säga att jag avundas henne inte. Det är rätt mycke att lära sig . Men det går säkert bra...efter den 18 september så är det inte mitt problem längre :)

Nu ska jag kolla på hur det går för sambon att montera ihop badrumskåpet.

Ha det så bra...och imorgon är det FREDAG!!!!Kram
Sussi

1 kommentar:

Huset vid åkanten sa...

Hej!
Vilken fin skylt. En sådan skulle jag också vilja ha!

Vi har just nu 11 hästar här på gården. Vi har en liten uppfödning med gotlandruss; en godkänd hingst, två avelsston och några unghästar. Sedan har vi tre travhästar, ingen starthäst just nu dock utan en pensionär, ett avelssto och en fölis. Och till sist har jag min gamla halvblodsvalack som jag försöker hinna med att rida. Så här finns att göra...

Ha en skön helg!