30 augusti, 2009

Denna helg har vart fullspäckad!! Gick upp tidigt (05:30) på fredagsmorgonen för att åka ner till Stockholm och Kick-of med jobbet. Jag var nere vid 09:40 så det kändes bra. Trafiken flöt på och det var lätt att hitta trotts att min GPS gav upp när jag kommit till Sala (halvvägs). Tydligen så fungerar inte vårt sigguttag så den laddades inte. Men...det var lätt att hitta.
Varje rum på Ulfsunda Slott är individuellt designat och har en unik design. Vi fick inte checka in förra kl. 14:00 så fram till dess var det bara att nyfiket vänta på att få se sitt rum. Jag fick ett dubbel deluxrum med världens skönaste säng. Det var svart lackat trägolv, en sidenbeklädd fondvägg i mörk serise med svarta vackra sammetsblommor, mörka träbalkar i taket med infälld tv!!, ovanför sängen. I badrummet fanns det massor med olika SPA tvålar, krämer, nagelfil, ansiktsmask...hela kittet! I taket hängde en kristallkrona för levande ljus + spottar med dimmer och ett jätte badkar i mosaik som säkert var 4 meter långt. Min tanke på kvällen var att jag skulle ta ett bad innan middagen. Men jag insåg ganska snabbt att det skulle ta allt för lång tid att fylla upp det med vatten. Så det blev att duscha istället. Men det var verkligen ingen vanlig dusch. Det var en takdusch modell STOR!! Det var nästan synd att programmet var så fullspäckat så man inte han vara på rummet så mycke. Lånad bilden från slottets hemsida. det var i detta rum som jag bodde :) På lördagen så fick vi besök av Fredrik Sträng äventyrare, föreläsare och dokumentfilmare. Helt klart den bästa föreläsning jag någonsin vart på, vilken kille!! Mål fokusering på hög nivå! Han säger bland annat: " Du har ett liv, gör det enastående! Med kännedom om era potetial och era begränsningar så blir det lättare att konkretisera målen, fördela arbetsrollerna och motivera sig för diciplinerat arbete. Det är när vi känner oss själva och våra motstånd på vägen som vi först kan bli en vinnare". Det ligger verkligen mycket i dom orden. Om man tror på sig själv så kan man komma hur långt som helst. Själv så har han som den snabbaste människan i världen (2007) klättrat 7 summits - De högsta bergen på jordens 7 kontineter, under 7 månader. RESPEKT!!! Kan man kalla målfokusering.
Det gick lite segt att gå runt i alla affärerna ute vid Stockholms Quality Outlet och IKEA. Det var ju rätt trevligt på kvällen/natten innan :) Ännu segare gick det att köra hem 23 mil.
Väl hemma så blev det middag, ett glas vin och så slocknade jag *haha*

Idag söndag så ringde klockan kl. 8:00....innebandymatch i FK Arena stod på agendan idag. Träningsmatch mot Rotebro, som är i Falun på träningsläger. Vi har mött dom tidigare och fått storstryk!! En kille frågade mig i bilen påväg till matchen " Var det dom som manglade över oss?? " Hmn, va säger man då?....vi förlorade med 12-6 sist,,,
Men idag så gav vi dom en match!! Killarna spelade så bra och dom ska verkligen vara stolta över sina insatser. Matchen slutade dock 5-3 till Rotebro. Men...va spelar resultatet för roll när killarna kämpar som ett lag hela matchen igenom?

Nu ska jag mysa i soffan :) En sak bara...är det någon av er som vet vart man kan få tag på en affisch på fotbollslaget Valencia?...eller deras spelare David Villa?? Det står på sonens önskelista.....så hör gärna av er om ni vet!!


Kram

Sussi

3 kommentarer:

Två systrar sa...

Hej Sussi!! Och Grattis till din vinst!! Vilken fin blogg du har! Vi länkar naturligtvis från oss, maila över dina adressuppgifter på villavintage@home.se så kommer fatet snart! :-) Du får visa hur du arrangerar det ;-)
Grattis igen, så hörs vi snart!
Varm kram C&M

My home is my Castle - by Kari sa...

Hei :)
For en flott blogg du har..
Her kommer jeg snart tilbake :)

Klem,Kari

svartataket sa...

Härlig helg! Ser jätte fint ut!!!
Har dom ingen hemsida du kan beställa ifrån? Fick du med dig något hem då??
KRAM