31 juli, 2009

Tak av äpplen

Fick för mig att försöka fixa en liten fika hörna under vårt äppelträdet igår. Så jag tog vad jag hade och det blev helt okej, tycker jag. Det kanske ser lite "fjuttigt" ut men när man sitter där under så är det som ett tak av äpplen, grenar och blad. Får hoppas att vädret blir lite finare så man kan fika där ute snart. Funderar dock på om jag inte ska måla stolar och bort vitt (?) Men just nu är det lite många projekt pågång så det får vänta lite. Vi var och hämtade virke till staketet igår. Vi kunde inte ta med oss allt men vi har iaf så vi kan börja. Så nu är det bara att doppa penseln i rödfärgen och börja måla reglar och plankor :)
Mellan skurarna så kan vi fixa i vardagsrummet. Fönsten är färdiga nu men taket ska målas en gång till, skåpen börjar se rätt bra ut men behöver nog en strykning med färg på sig för att se helt okej ut. Sedan är det bara att spackla väggar, slipa och slänga upp tepten :) Lätt match! *haha*
Idag är det fredag och snart är min semester slut. Jag är nog inte ensam om att börja jobba på måndag. Känns som om det vart en konstig sommar.....bikinin har inte blivit utnött i år precis.
Nu ska jag gå till postlådan och kolla vad som kom med posten.
Ha en skön fredag och helg!!
Kram
Sussi

3 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Det ser väldans mysigt ut det där.:-) Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt det ser ut. Ja ni har verkligen att göra. Jag har målat alla våra trädgårdsmöbler i ljusgrått och det syns knappt att det går i grått men snyggt blev det.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

svartataket sa...

vad mysigt du gjort det! Ja vitt skulle nog vara fint..men din lista är nog lika lång som min..fnisss
Jag skickar över lite av mitt fina väder till er!! Jag har fortfarande två veckors semester kvar och det känns som jag haft 10! konstigt det där..
ska bli kul att se alla era projekt och tapeterna låter jätte fina!
Nu ska jag bara vara hemma,så jag hinner nog kika in mellan solstolen ibland..
KRAM