12 juli, 2009

Slappar söndag

Idag regnade det inte när vi vaknade. Åt frukost ute på verandan och det kändes redan då att det skulle bli en prefekt slappar dag. En dag som man bara sitter under en filt med en bra bok, hör regnet smattra lite lätt på taket och man behöver inte göra något annat.Fast jag var faktist ner till Hjultorget och in på Clas Ohlson en sväng. Redan då vi närmade oss parkeringen så insåg vi att alla turister som besöker dalarna var just där!!! Var in på expert en sväng också och kollade på en ny mobil. Men jag kan som vanligt inte bestämma mig....Har ni något tips om en bra mobil?

Återgår nog till min bok nu. Ha en skön söndag!

Kram
Sussi

5 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Var förbi Hjultorget i fredags och visst var det mycket folk. Brukar ändå vara ganska lugnt alldeles innan de stänger. Jag tycker att min mobil är bra, men har varit nöjd med alla Sony Ericsson som jag har haft. Nu har jag en w595. Nu får vi hoppas att det ger sig med regnet.

kramisar Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Det är inte svårt att texta på tyget. Brukar stoppa en kartongbit emellan så att inte färgen ska gå i genom och för att det ska bli lite stabilare.Om du läser inlägget härlig värme så får du lite bra tips hur du lätt kan göra för att få till det bra.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Zaga sa...

Ja nu har det varit ett riktigt slappar väder ett tag!! Nu räcker det med allt regn!! Såg att det skulle bli uppehåll några dagar men till helgen såg det inte kul ut............:-(
I morgon ska vi till Dalhalla så då hoppas vi på SOL!!
Må så gott och ha en skön semester, nästa vecka börjar min. ;-)
Kram

svartataket sa...

Vad duktig du är! ja visst är det skönt att rensa!!
Har ni fått något fint väder än då?
Jag ska inte klaga o då har jag inte semester än:))
Jobabr denna också..så man vill hinna så mycket som möjligt nu innan man går..
Ja det är turister överallt nu!! Det är trångt o man märker när man ligger efter dom o dom inte vet vart dom ska..suck!
KRAM

Ullis/Leva på landet sa...

Det vore jättekul om du kom förbi. Du får väl höra av dig om du vill ha en vägbeskrivning. Det är loppis både lördag och söndag.

Kramisar Ullis