20 juli, 2009

Min trädgård

Det verkligen vräkte ner regn i morsse så P gick upp. Han har haft sina alla semster veckor och börjar jobba idag. Själv så har jag två veckor kvar av min...
Eftersom det vräkte ner regn så skjussade jag honom till jobbet, åkte hem och kröp ner i sängen med katten igen. Min tanke var att jag skulle ut och spinga i morsse, men den ide'n försvann rätt snabbt med tanke på vädret. Får bli en tur ikväll istället.
Idag ska jag nog sy lite gardiner. Köpte tyg på rea förra veckan och sedan har jag ju lakanden som jag köpte på loppisen. Sonen har en kompis här idag så dom håller ju på med sitt....så då kan ju jag sitta ostörd och pyssla med mitt, om insperationen kommer flygande. Allt går så mycke lättare då solen skiner.....

Fotade lite i trädgården här om dagen. Det blommar lite här och var nu. FINT!!!


Akleja är en av mina favorit blommor. Dom är så annorlunda och spöda på något vis. Det var många av mina pioner som blev förstörda av allt regn som kom för ett tag sedan....ine alls kul eftersom det är den finaste blomman av alla!!

Nu ska jag få något gjort här hemma.

Ha de!

Kram
Sussi

4 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Så mysigt du har det. Härligt med blommor.:-) Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Jätte fina blommor. Ja idag regnade det verkligen på förmiddagen, men eftermiddagen var ju ok. Har inte gjort så mycket, håller på att plocka ihop efter loppisen men det är segt.


Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tittar in och önskar dig en skön dag
Kram Lotta

Britt sa...

Hejsan... Tittade in på Din sida och gick även över till "Rockys egna sida". Återkommer gärna.

Må gott...


MVH

Britt