09 juli, 2009

Födelsedag

Igår fyllde jag år men eftersom vi kom hem från vår tripp till värmland då så blev det fika med familjen idag. Fast vi hade även födelsdagsfika i tisdags i Värmland. Så nu är jag firad tillräckligt för denna gång :)
Jag fick massor med fina saker....och den mest udda sak var nog en ny tank till gräsklipparen *L* . Eftersom vår gamla läcker bensin så var det en väldigt bra present att få. Tack mor och far!
Av min son och sambo fick jag dessa underbart fina skor. Som jag längtat efter och suktat efter så länge.... Jag fick även detta...inköpt på Lidgården i Sunnemo. Vas med fusk pioner, duk, stora glaskupor med ljus. (snälla titta inte på den gula fula väggen, den ska inom snar framtid bli vit pärlspont på väggarna i hallen).
Denna klocka blev jag helt frälst i så den fick vi lov att åka och köpa innan vi åkte hem. Köpte även vita fina tyg underlägg men dom har jag inte fotat ännu...Detta får köpte jag när jag var till Karlstad i början av veckan. Inköpt på "Rum och kök". En butik men massor av fina saker

Trots att det regnat hela dagen och det känns fortfarande lite ovant att vara hemma, så har det vart en väldigt bra dag :)

Sköt om er!

Kram
Sussi

5 kommentarer:

Zaga sa...

GRATTIS i efterskott!!
Vilka fina presenter du fått!! Gillar verkligen träskorna, men jag siktar in mig på ett par från Nusnäs med kurbits på. ;-)
Förresten grattis till Rockys vänster varvs resultat!!
Ha en skön helg!!
Eva-Lis

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis i efterskott. Så fina saker du har fått. Det var även fina de saker du har köpt. Har ett likadant får men svart som jag köpt vid Insjöns väveri. Gillar det mycket.
Ha en bra helg!
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Ja ibland finns sakerna närmare än man tror. Nu var det visserligen förra sommaren jag köpte det, men jag tror att de fortfarande har där.

Kram

Caroline sa...

Hej
Hittade hit efter att jag sökt på leksvik vitmålat :-) Jag är så nyfiken på vilken färg du anv. det ser verkligen ut att blivit ett strålande resutlat. var det svårt? Målade du med pensel. Jag har en skohylla, en byrå och en hatthylla.. alla som jag önskar bli vita nu när jag fått en grå fin vägg till bakgrund :-) Tacksam för hjälp och svar

svartataket sa...

Grattis i efterskott! shit vad jag varit dålig på att hälsa på känner jag!! sorry!
Vad fina saker! Hoppas du hade en fin dag!
KRAM