01 juni, 2009

Sommarvärme

Vilket väder vi haft i helgen. TOPPEN SKÖNT!!! Rocky har badat i sjön. Att det endast var runt 10 grader är inget han bryr sig om. Han älskar vatten!! Han är ingen badkruka han inte *L* Min son är inte heller någon badkruka. I helgen så tog vi fram vår vattenblomma....både han och hunden tyckte om den.
På söndagen så åkte vi upp till mor & far...dom är uppe i stugan och håller på. Dom har kommit väldigt lång med renoveringen nu. Ser jätte fint ut. Vi gick som vanligt till sjön. Man måste gå till sjön då man är där :) Det hör liksom till.....Rocky var naturligtvis med och slänge sig i. Tog med en dummi och tränade lite apportering. Han är så ivrig i....det är det roligaste som finns att få hämta, hämta, hämta....Här sitter sonen på bryggan.....Det är inte många bilder som han ser normal ut *L* Men han gillar att sitta på bryggan ser det ut som iaf..Bilderna nedan är alla påvägen hem från sjön till vår stuga. Det är så fint där och avkopplander. Ska bli kul när stugan är klar och man kan bo där. Till majstångsresningen ska den va klar iaf...eller hur mor?
Vi har hunnit med att snickra klart på vår bod också och målat den. Den blev bra tycker jag. Ska bara "piffas till" lite runt om kring
Ha de gott!
Kram
Sussi

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Ja det var verkligen härligt i helgen. Både äldsta och yngsta sonen har badat. Den yngsta i sjön och den äldsta i älven, hu. Skulle inte falla mig in att bada än.


Kram Ullis

Zaga sa...

Hej!
Vilket väder vi hade förra helgen!
Vi hade kennel träff och alla njöt av sol och bad.:-)
Våra hundar får inte bada hemma på gården (10 m från köksfönstret till sjön)Vi har aldrig tränat dem i vatten apportering hemma eller uppmuntrat till bad. Nu när de är "stora" så badar de på tillsägelse hemma men inte om vi är någon annanstans. Det skulle inte fungera om de skulle ligga i sjön hela tiden.;-)Eksem mm.
Ha en bra torsdag, fast vädret ser inte lovande ut!
Kram