Skolavslutning

Ikväll har vi vart på sonens skolavslutning. Han går på den byskola som jag gick på när jag var liten. Till hösten ska han börja 7:an och då får han byta till en lite större skola. Så i år var det lite speciellt....Jag kommer själv ihåg då jag slutade 6:an. Hur nervös man var för hur det skulle bli att börja ny skola osv.
Det var trevligt att sitta inne i gympahallen och lyssna på alla klasserna spela och sjunga. Det var även avtackning av en fröken som vart på skolan i 20 år. Hon kommer lämna ett stort tomrum efter sig på skolan. En fröken som var mycket omtyckt av alla. Efter avslutningen så fikade vi med tårta som jag slängde ihop efter jobbet idag :)
Imorgon har dom traditionsenlig brännboll....Sexan mot lärarna sedan är det sommarlov!
Tänk den som fick ha sommarlov :)


Kram
Sussi

Kommentarer

Allis sa…
Vilken smarrig tårta!!
Om två år har vi student sedan är det slut på examen, då får vi vänta på barnbarn. :-)
Hos vem har du/ni tränat i Hosjö och vad??
Ha en trevlig helg!!
Kram
Tåtan i bilden är verkligen suktande.

Snart är midsommar, kanske din tårta kan bli en rikitig Midsommar tårta.

Ha en trevlig helg...
År ju så mysigt med skolavslutning. Vi hade också avslutningen i torsdags och på fredagen blev det fest med glass bl. a. Men så tråkigt att du blir utan jobb. Hoppas verkligen att du hittar något nytt snart. Tyvärr växer de ju inte på träd. Har ni loppis hela helgen eller bara i dag lördag? Ska en tur till Insjön i morgon för jag ska hämta ena sonen i Häradsbygden. Just nu är an i Falun på Falu Rockstad. Han som aldrig varit ute en enda kväll på noret.

Ha det bra!
Kram Ullis
svartataket sa…
Smarrigt värre hörru ;))
Japp vi har fint! Men man vågar väl knappt inte säga något eller själv klaga..
du får lite soliga hälsningar så kanske ni får lite bättre:))

Populära inlägg