24 juni, 2009

Majstångsresning nr:2

Det är långt mellan inläggen nu. Lusten att sitta och blogga är inte så stor när det är så fint ute. Jag har fortfarande inte fått semester, så det går segt på jobbet. Har en hel del att göra men arbetslusten infinner sig inte :(
Har 1½ vecka kvar att jobba innan jag får semester. Sambon har redan börjat sin semester så det går extra segt att gå upp på morgonen nu....
Vi kommer rivstarta min semester med att åka till Värmland redan den 2 juli :) Det ska bli kul. Så svärmor & svärfar....Hoppas vi får låna stugan?
På lördagen har SSRK värmland utsällning i Rottneros som vi ska var med på. Vet inte vad jag gett mig in på....men men. Ibland måste man utstätta sig för lite svårigheter för att växa. ;-)
Det är en jättestor utställning för alla SSRK hundraser, men även alla andra raser, i en av sveriges finaste parker. Har inga större förväntningar på oss utan tar det som tävlingsträning för både mig och Rocky. Det ska bli kul att se alla fina springer spaniels iaf :)

Sedan så blir vi kvar i stugan till på tisdag eller onsdag. Någon av dagara så bjuds det på kaffe och tårta...det är visst någon som fyller år då *ler*
Förhoppningsvis så kommer jag få smyga in en stund på Lidgården också :) Det är en stor inredningsbutik i Sunnemo. Förra sommaren så var jag där för första gången....till min lycka! Jag blev verkligen överraskad över att det låg en sådan stor inredningsbutik där "ute i skogen".

Nu till helgen är det midsommarfirande i min hemby där jag är uppvuxen. Så i går var vi hemma hos mor & far och städa ur lillstugan så vi kan sova över där. Vi brukar oftast göra så....fast vi själva bara bor typ 5 km bort :)
Så här såg det ut förra året vid majstångsresningen i byn. Efter resningen blir det mat och dans, pilkastning, fiskdam vid bystugan.Den majgstångsresning som var på midsommarafton i Leksand var lite större :) Det är varje år ca 15. 000 personer som samlas i gropen för att se på resningen där....

Nu måste jag nog jobba lite :)
Ha de bra alla semsterfirare!
Kram
Sussi

1 kommentar:

Zaga sa...

Hej Sussi!
Vad är det jag ser........majstångsresning i "Bygda"!!
Nu har du visat bilder på din blogg som väckte såååå mycket nostalgi så du bara anar inte!!
Försökte kolla in majstångsresningen om jag skulle känna igen någon , men det gjorde jag inte.
Under några år höll jag till jätte mycket i "Bygda" av en anleding. ;-)
Va kul att Ni ska till Rottneros, vi håller tummar och tassar, jag jobbar i 3 ½ vecka till, men sen är det dags för ledighet, skönt!!
Ha det bra, om du är nyfiken av vilken anledning jag känner till "Bygda" får du höra av dig via mail!!:-)

Kram