14 juni, 2009

Loppis och innebandy

Det har regnat hela helgen hos oss. Otroligt tråkigt!
Igår, lördag, så hade vi loppis inplanerad sedan en tid tillbaka. Vi var 12 familjer som skulle gå ihop och ha loppis på grönområdet. Men när vi vaknade igår så regnade det en hel del :(
Men min granne E hon är en riktig optimist så hon skulle ha loppis iaf. Så jag och P satt också fart och gick dit med våra saker, upp med tältet och sälja. Fast det regnade och var ett riktigt tråkväder så kom det folk under hela dagen :) -imponerande!
Jag gjorde några fynd hos mina grannarna....Det är roligt att byta grejer med varandra och dessa fina flaskor kunde jag inte motstå. Den stora är säkert på 2 liter. Den är biffig!


Idag så var det incheckning av A på Niklas Jihdes innebandycamp i Falun. Så jag har setat i sporthallen typ hela dagen. Han ska gå där på skolan hela veckan. Önskar att jag också fick va med....tänk va kul att få spela innebandy en hel vecka. Vädret är ju sopkasst ändå så ute vill man ju inte va. Det är min son som har bollen på bilden nedan :)Nu ska jag ta en kopp the och softa i soffan.
Hoppas ni får en bra vecka och att vädret blir bättre till midsommar!

Kram
Sussi

3 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Ja, fy för detta blötväder. Nu får solen komma fram. Fina gamla flaskor.:-) Kram

Mamma Millan sa...

Kul när man kan byta så!!
fina flaskor!
2 av mina barn spelar med innebandy!!

Millan heter jag o är mamma till 4 goa ungar..älskar ptssel o inredning!!! Välkommen in!!

carina sa...

vilka fina flaskor, ja man kommer alltid hem med mera än man gick det med för att sälja